Την άλλη εβδομάδα ξεκινούν τις προπονήσεις τους τα χιλιάδες παιδιά που ασχολούνται με τον στίβο. Η πλειονότητα των συλλόγων στους οποίους ανήκουν χρησιμοποιούν δημοτικούς κυρίως χώρους ήτοι στάδια και γυμναστήρια που ανήκουν στους δήμους. Λίγα είναι τα προπονητήρια που ανήκουν σε συλλόγους.
Τα περισσότερα, λοιπόν, δημοτικά κέντρα άθλησης είναι σε άθλια κατάσταση. Ξηλωμένοι ή ανύπαρκτοι ελαστικοί τάπητες, κατεστραμμένα σκάμματα αλμάτων, διαλυμένα όργανα, έλλειψη κλειστών χώρων, μη τήρηση κανονισμών κλπ. Αυτή η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους πρωτίστως για τους αθλούμενους και κατά δεύτερον καθιστά προβληματική την όποια προετοιμασία τους.
Είναι υποχρέωση των δημοτικών αρχών να φροντίσουν την άμεση επίλυση των προβλημάτων. Το οφείλουν στους δημότες τους.

Προηγούμενο άρθροDiamond League finals
Επόμενο άρθροZurich: Τρίτη σερί νίκη στη σειρά Diamond League η Στεφανίδη, πήρε το διαμάντι – και η Morris δαχτυλίδι
Ο Μανώλης Λαμπράκης προσφέρει πολλά χρόνια ως προπονητής (τώρα στον ΓΣ Κερατέας) και ζει από κοντά τον ελληνικό στίβο, με τα πρώτα βήματα στο Στάδιο Καραισκάκη. Υπήρξε σπρίντερ, μέλος της εθνικής ομάδας. Επίσης όμως είναι δημοσιογράφος και είναι από τους πλέον κατάλληλους να σχολιάσει με τον δικό του ουσιαστικό, ρομαντικό ή και καυστικό τρόπο θέματα και καταστάσεις εντός κι εκτός στίβων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ