Παρακολουθώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων στην Κατερίνη διακρίναμε πλήθος ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών. Από την άλλη, φάνηκε και μια κόπωση, λογικό αν σκεφτούμε ότι όλα σχεδόν τα παιδιά αγωνίζονται ανελλιπώς από τον Γενάρη.
Κάποιοι καλοί αθλητές μάλιστα δεν άντεξαν την πίεση και «έβγαλαν» τραυματισμούς. Εχουμε την εντύπωση ότι -όπως είναι δομημένο το σύστημα αξιολόγησης των σωματείων- επιβαρύνονται σε νεαρή ηλικία, καταπονούνται υπέρμετρα, με αποτέλεσμα στο τέλος σχεδόν της αγωνιστικής σεζόν να παρουσιάζονται μακριά από την πραγματική τους αγωνιστική αξία.
Εχουμε τη γνώμη, λοιπόν, ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε αυτά τα ταλέντα να προστατεύονται κάπως από τους πολλούς αγώνες για να διασφαλίζεται και η σωματική τους ακεραιότητα και το αθλητικό τους μέλλον.

Προηγούμενο άρθροΠολλά ρεκόρ στο πρωτάθλημα ΑμεΑ
Επόμενο άρθροΜεσογειακοί αγώνες (Tarragona)
Ο Μανώλης Λαμπράκης προσφέρει πολλά χρόνια ως προπονητής (τώρα στον ΓΣ Κερατέας) και ζει από κοντά τον ελληνικό στίβο, με τα πρώτα βήματα στο Στάδιο Καραισκάκη. Υπήρξε σπρίντερ, μέλος της εθνικής ομάδας. Επίσης όμως είναι δημοσιογράφος και είναι από τους πλέον κατάλληλους να σχολιάσει με τον δικό του ουσιαστικό, ρομαντικό ή και καυστικό τρόπο θέματα και καταστάσεις εντός κι εκτός στίβων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ