Από ρεπορτάζ εφημερίδων:«Σατανιστικές εκδηλώσεις και όργια στο κλειστό γυμναστήριο της Παιανίας». Πόσο ντροπή και θλίψη σε γεμίζει αυτή η είδηση…

Αντί να υποδεχόμαστε εκεί την αθλούμενη νεολαία μας, αντί να χειροκροτούμε αθλητικές επιδόσεις και προσπάθειες, παρακολουθούμε την πλήρη κατάρρευση ενός κλειστού σταδίου, που τόσες ελπίδες έδωσε στην αθλητική κοινότητα.

Η εμπλοκή που υπάρχει στην παράδοση του έργου, η μη αποδοχή ευθύνης και λειτουργίας του από τον δήμο, την περιφέρεια ή τις αθλητικές ομοσπονδίες (ΣΕΓΑΣ, Βόλεϊ κυρίως), το άφησαν έρμαιο κακοποιών στοιχείων που το ξεγύμνωσαν στην κυριολεξία.

Είναι (ή ήταν;) το μοναδικό κλειστό στάδιο στίβου στην Ελλάδα, αφού το ΣΕΦ παραδίδεται για τον στίβο το πολύ 4 ημέρες τον χρόνο.

Το έζησα στις πρώτες αθλητικές δράσεις και καμάρωνα. Δυστυχώς κράτησε για λίγο η λειτουργία του. Η αδιαφορία των εμπλεκομένων φορέων το μετέτρεψε σε ένα ερειπωμένο κτίριο, άντρο ειδεχθών πράξεων.

Θα ενδιαφερθεί κανείς πραγματικά, ώστε να επισκευαστεί και παραδοθεί στα νιάτα της χώρας; Ας μας πουν, επιτέλους, ότι είναι αδύνατον να γίνει αυτό κι ας αναλάβουν την πλήρη ευθύνη.

Προηγούμενο άρθροΕκτός Ευρωπαικού η Thiam – Ποιοί θα είναι στα σύνθετα
Επόμενο άρθροΟι δραστηριότητες της ΚΟΕ
Ο Μανώλης Λαμπράκης προσφέρει πολλά χρόνια ως προπονητής (τώρα στον ΓΣ Κερατέας) και ζει από κοντά τον ελληνικό στίβο, με τα πρώτα βήματα στο Στάδιο Καραισκάκη. Υπήρξε σπρίντερ, μέλος της εθνικής ομάδας. Επίσης όμως είναι δημοσιογράφος και είναι από τους πλέον κατάλληλους να σχολιάσει με τον δικό του ουσιαστικό, ρομαντικό ή και καυστικό τρόπο θέματα και καταστάσεις εντός κι εκτός στίβων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ