Η μικρή Αναστασία, λίγο πριν τα έβδομα γενέθλιά της εντελώς ξαφνικά διεγνώσθη με εξαιρετικά επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου. Νοσηλεύτηκε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων “Ελπίδα” και οι γιατροί έδωσαν 6 μήνες ζωή για το παιδί.
Μεταβαίνει για τουλάχιστον ένα μήνα σε κλινική στο Χιούστον του Τέξας στις ΗΠΑ με μεγάλη εξειδίκευση πάνω σε αυτή την ασθένεια.
Το κόστος είναι τεράστιο, τεράστια όμως ήταν και η στήριξη που συνεχίζεται και πρέπει να συνεχιστεί και στο οικονομικό του μέρος.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
Αριθμός λογαριασμού: 0026.0260.840101956591
IBAN: GR0202602600000840101956591
BIC: ERBKGRAAXXX
Όνομα Δικαιούχου: ILIAS TRIANTAFILLAKIS

Γονείς της, ο Ηλίας Τριανταφυλλάκης που υπήρξε αθλητής στίβου και εν συνεχεία προπονητής σε σωματείο στην Καλαμάτα, και η Ξένια που είναι αδερφή της Ερρικας Πρεζεράκου.

«Είμαστε έτοιμοι λοιπόν… Πακετάραμε για ένα ταξίδι πολύ διαφορετικό. Που έγινε με την βοήθεια και την στήριξη όλων σας. Τόσο απλόχερα από την πρώτη στιγμή στο άκουσμα των άσχημων μαντάτων, ήρθατε να μας σταθείτε, να μας δώσετε κουράγιο σε κάτι αδιανόητο.

Ένα 7χρονο κοριτσάκι έγινε το παιδί όλων και εμείς δεν είμαστε μόνοι, η δύναμη μας έγινε τεράστια, η ελπίδα ότι παρόλα τα δεινά που περνάμε όλοι στο βάθος μας έχουμε πολύ νοιάξιμο και ανθρωπιά. Φτάνουμε στο αεροδρόμιο, δεν ξέρω πως θα σας ευχαριστήσω. Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να δώσω, όσα μου δόθηκαν. Να σας έχει ο Θεός καλά, να είμαστε άνθρωποι και όλα είναι δυνατά. Σας αγαπάμε…».

www.supportanastasia.gr

Προηγούμενο άρθροΝέες διευκρινίσεις – παραμένουν ερωτήματα και δυσκολίες στα Στάδια
Επόμενο άρθροΟι βασικοί αγώνες του 2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ