Πριν ο ανοιχτός στίβος ξεκινήσει για τα καλά, μέσα στα στάδια, κάποιοι άλλοι αναλαμβάνουν να… φτιάξουν το κλίμα, έξω από αυτά. Δρομείς και βαδιστές. Και ήδη τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ξεκινήσει τη… δουλειά σε αυτό τον τομέα, σημειώνοντας καλές επιδόσεις και επιτυγχάνοντας όρια για μεγάλες διοργανώσεις.

Οι βαδιστές λοιπόν θα παραμείνουν στο προσκήνιο και τις επόμενες εβδομάδες. Τη Δευτέρα λοιπόν ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε δύο σημαντικά ραντεβού του αγωνίσματος.

Έτσι, δυνατή αποστολή θα πάει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (19/5). Σε αυτό θα μετάσχουν πέντε αθλητές, που όλοι τους ήδη έχουν βάλει υποψηφιότητα για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Δέσποινα Ζαπουνίδου στην κατηγορία Ανδρών/ Γυναικών, ενώ διπλή παρουσία θα υπάρχει στον Κώστα Ντεντόπουλο και τον Ζαχαρία Τσαμουδάκη, οι οποίοι ήδη έχουν σημειώσει πολύ καλές επιδόσεις φέτος.

Νωρίτερα, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην στις 20 Απριλίου θα πάρουν μέρος άλλοι πέντε αθλητές. Είναι οι Στράτος- Γιώργος Κελεπούρης, Σάββας Κραβαριώτης, Αθανασία Βαΐτση, Καλλιόπη Καρρά και Γιάννης Βαΐτσης.

Προηγούμενο άρθροΠαναγόπουλος: «Απολύτως σύμφωνη με το νόμο η σύμβαση»
Επόμενο άρθροΈμαθε τα μυστικά, θέλει το ρεκόρ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ