Η διοργάνωση του ευρωπαϊκού κλειστού και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσαν το πρόγραμμα του Torun2021 που είναι προγραμματισμένη σε 10 μήνες.

Επίσημα η διοργάνωση είναι στις 5-7/3/2021 (με τελευταίο αγώνισμα την 4χ400μ. γυναικών, όπου οι διοργανωτές Πολωνοί ευελπιστούν στο 3ο σερί χρυσό) ωστόσο πέραν της τελετής έναρξης θα γίνουν 5 προκριματικοί την Πέμπτη 4/3, με ύψος & μήκος ανδρών να ξεκινούν τη διοργάνωση.

-> Πρόγραμμα /infos

Για την Πέμπτη όμως σχεδιάζεται και μια διοργάνωση Dynamic New Athletics (“DNA Indoor Match”), κάποιο αντίστοιχο δηλαδή φορματ αυτής που έγινε πέρυσι στο Μινσκ (->εδώ) προσαρμοσμένη σε κλειστό, για Κ20 (Ε/Ν).
Οι βλέψεις είναι να γίνουν 8 αγωνίσματα, με κάποιες ιδιομορφίες στα μη δρομικά, με μοναδική εκπροσώπηση αθλητών-τριων από 6 χώρες:
Πολωνία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Γερμανία, Ιταλία, Τσεχία.

Να υπενθυμίσουμε πως 2 εβδομάδες μετά, στις 19-21/3 έχει επαναπρογραμματιστεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού που κανονικά θα γινόταν φέτος, στη Nanjing, αλλά αναβλήθηκε λόγω κορωνοιού – αν και βέβαια ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι για τις διοργανώσεις τότε.

-> Καλεντάρι 2021

Προηγούμενο άρθροΤρέχουμε και κρατάμε αποστάσεις
Επόμενο άρθροΟύτε στην Κύπρο ανοίγουν για στίβο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ