Μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα των Κ16 σε 5 ομίλους και των Κ18 στη Λάρισα, σειρά παίρνει το πρώτο διήμερο του Αυγούστου αυτό των Κ20 στα Ιωάννινα -που μετά από πολλά χρόνια και ξεκινώντας με το περσινό σχολικό αναλαμβάνουν μεγάλη διοργάνωση.
Οι αγώνες στο Εθνικό Στάδιο “Ζωσιμάδες” με το νέο μπλε ταρτάν, θα γίνουν κεκλεισμένων θυρών λόγω των μέτρων covid-19, ωστόσο θα υπάρξει livestreaming μετάδοση από το ΣΕΓΑΣ.

-> Πρόγραμμα / συμμετοχές / πληροφορίες

Όπως και στο Κ18 (και αντίστοιχα θα γίνει και την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα) τα αγωνίσματα που γίνονται εξ ολοκλήρου σε διαδρόμους -και θα είναι ένας παρά έναν- θα έχουν και πρωινά προκριματικά με 16, ενώ τα υπόλοιπα απευθείας τελικούς με 12, με τους αθλητές να έχουν προκύψει από το διασυλλογικό Α/Γ. Εξαίρεση η ελεύθερη συμμετοχή στα σύνθετα που εδώ θα γίνουν παράλληλα, τις σκυταλοδρομίες και τα 3000μ. (ενώ ειδικές ήταν οι περιπτώσεις σε σφαίρα-δίσκο-σφύρα και 110μ. εμπ. εφήβων που διέφεραν οι προδιαγραφές και κάποιες θέσεις δόθηκαν και από το πρωτάθλημα Κ18)

Με προοπτικές νέων ρεκόρ

Μεταξύ των συμμετοχών, ξεχωρίζουν η Ελίνα Τζένγκο και η Σπυριδούλα Καρύδη και με τα πρόσφατα ρεκόρ κατηγορίας σε ακοντισμό και τριπλούν αντίστοιχα. Η Καρύδη θα κάνει και μήκος όπου θα αγωνιστεί και η νεαρή Αναστασία Ντραγκομίροβα η οποία θα είναι πριν και στο ύψος – με την κάτοχο του ρεκόρ Παναγιώτα Δόση στο αγώνισμα.
Πιθανόν να απειλήσει το ρεκόρ στα 800μ. η Έλλη Δεληγιάννη, ενώ από τη μικρότερη κατηγορία, οι Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και Άννα Χατζηπουργάνη είναι μεταξύ όσων ξεχωρίζουν.


-> Ρεκόρ κατηγοριών
-> Αποτελέσματα πρωταθλήματος 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here