Το τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς, αυτό της κατηγορίας Νέων, διεξάγεται στις 29-30 Ιουλίου στη Λάρισα – όπως και πέρυσι. Θα υπάρχει livestream στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.
-> Πρόγραμμα /συμμετοχές /infos

Πάνω από 100 σωματεία θα έιναι στο Αλκαζάρ, στο πρωτάθλημα που είναι αφιερωμένο στον Κώστα Παπαναστασίου και δίνει το 10% της αξιολόγησης. Από το 2009 έως το 2012 αλλά και το 2015 δεν είχε γίνει αυτόνομο παρά μόνο οι σκυταλοδρομίες του.
Μετέχουν αθλητές 20-22 ετών με δικαίωμα συμμετοχής και Ε/Ν καθώς και παίδων τελευταίας χρονιάς (γεν.2000) υπό προυποθέσεις.

Ξεχωρίζει ο αργυρός στο Bydgoszcz Γιάννης Κυριαζής και ο έφηβος Εμμανουήλ Καραλής, ενώ δεν θα αγωνιστεί ο χρυσός στο Grosseto Μίλτος Τεντόγλου – οι 3 αθλητές είναι στην ομάδα για το παγκόμιο στο Λονδίνο.

Στις συμμετοχές είναι όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν στο Ευρωπαικό Νέων (Κοροσίδου, Σκαρβέλη, Ζώτος, Πόλακ, Αραμπατζή, Μαρινάκου, Στυλιανίδης, Γαβριηλίδης, Μεγκλεμπέη, Λατιφλαρι, Μουρτά, Κουτσούκης) ενώ αναμένεται να λάβουν μέρος και οι περισσότεροι που ήταν πρόσφατα στο Ευρωπαικό Ε/Ν (Μουζενίδης, Καλάκος, Μανιού, Κορακίδης, Μαντζουρογιάννης, Μέρλος, Μονόπωλης, Μηλιαράς, Κιάφα, Ζήκος κ.α.) εκτός βέβαια των αθλητών των συνθέτων και βάδην.

Ειδικό πλάνο υπάρχει για τις ώρες που οι αθλητές θα πρέπει να είναι στην αίθουσα κλήσης και στον αγωνιστικό χώρο – και που.
-> Διαδικασία αίθουσας κλήσης και πλάνο προετοιμασίας

Αρκετά είναι τα αγωνίσματα όπου δεν θα διεξαχθούν προκριματικοί.
Το Σάββατο σε Σφυροβολία Ανδρών, Άλμα σε Ύψος Γυναικών, Δισκοβολία Γυναικών, 100μ. με εμπόδια Γυναικών, 110μ. με εμπόδια Ανδρών, Ακοντισμός Γυναικών, επί κοντώ Ανδρών ενώ την Κυριακή σε Σφυροβολία Γυναικών, Ύψος Ανδρών, 800μ Γυναικών και επί κοντώ Γυναικών
Οι αθλητές – αθλήτριες των αγωνισμάτων αυτών θα παρουσιαστούν στην αίθουσα κλήσης απευθείας τις ώρες διεξαγωγής των τελικών

(δείτε τι είχε γίνει στο περσινό πρωτάθλημα ->εδώ)

Προηγούμενο άρθροΤο λάθος της απονομής στο Grosseto (+videoz)
Επόμενο άρθροΟι συμμετοχές -και μη- της τελευταίας στιγμής για Λονδίνο. Τι ισχύει με τις προσκλήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ