Ξεκίνημα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σήμερα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, με πολλή ζέστη. Ζεστή-ζεστή όμως ήταν και η Γωγώ Κοκλώνη, αθλητρια του Δ.Φιλίνδρα που με 11″24 (και ευτυχώς +1.9) στον προκριματικό των 100μ έκανε το υψηλό όριο για το Πανευρωπαικό και 2η επίδοση ως τώρα στην Ευρώπη. 12″23 στην ίδια σειρά η Καφούρου που μετά έκανε την καλύτερη επίδοση στoν προκριματικό στο μήκος με 6,37 όπου εύκολα πέρασαν με περίπου 6μ οι Στρατάκη, Γαλένη, Πέρρα. 11″87 η Φέρρα και 11″95 η Κομπίδου κέρδισαν τις άλλες σειρές, και με τις Ανδριοπούλου, Γάτου, Μπελιμπασάκη, Ζήση θα είναι στον τελικό και θα διεκδικήσουν θέση για την ομάδα που θα πάει στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ομάδων.
Στους άνδρες ο Άγγελος Αγγελάκης, συναθλητής της Κοκλώνη στο γκρουπ, έκανε 10″45 -όσο και το όριο της ΕΑΑ. 10″58 Ανυφαντής στην ίδια σειρά και Κουτσοθεοδώρου που κέρδισε την προηγούμενη, ενω Κουτσουκλάκης Εμ. με 10″71 και ο Μάκης Στεργιούλης που επανήλθε με 10″62 κέρδισαν τις άλλες.

Στα εμπόδια 13″81 ο Κ.Δουβαλίδης.
Στις γυναίκες αναμένεται μάχη το απογευμα βάσει των προκριματικών, αφου η Σ.Υφαντίδου στην Α σειρα και οι Πετσούδη, Ρεντούμη -υπο την επίβλεψη της Φ.Χαλκιά- στη Β’ σειρα έτρεξαν γύρω στο 13″80.
Στα 400μ αφόρητες οι συνθήκες. Στις γυναίκες Δερβένη, Παναγιωτίδου, Σύρου οι γρηγορότερες στις σειρές, ενώ επανήλθε στην αγωνιστική δράση η Αλένα Πάντη που προκρίθηκε.

Αποτελέσματα -όσα συγκεντρώσαμε: http://www.stivoz.gr/?p=16843

Σχολιασμός στο αντίστοιχο θέμα: http://www.stivoz.com/forum/showthread.php?3988

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιο Πρωτάθλημα 2010 (Πάτρα)
Επόμενο άρθροΠανελ.Πρωτάθλημα – τελικοί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ