Οι επιτυχίες των νεαρών αθλητών μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Γκιορ της Ουγγαρίας δείχνουν τον δρόμο! Ολα τα παιδιά στάθηκαν στο ύψος τους, πέρασαν σε τελικούς, πέτυχαν υψηλές επιδόσεις και πανελλήνια ρεκόρ.
Η αποστολή κρίνεται απολύτως επιτυχημένη, πιστοποιώντας την ύπαρξη «νέου αίματος» στον ελληνικό στίβο. Τα αποτελέσματα είναι ελπιδοφόρα, που μας κάνουν να περιμένουμε ακόμη περισσότερα.
Αυτή η επιτυχία του ελληνικού στίβου πιστώνεται στα ίδια τα παιδιά, τους προπονητές τους και τις οικογένειές τους. Από κει και πέρα εναπόκειται στην αρμόδια ομοσπονδία -με τη συνδρομή της πολιτείας- να κεφαλαιοποιήσει τη δυναμική αυτή με τις σωστές κινήσεις και ενέργειες.
Υπάρχει μέλλον για τον στίβο. Ας προσέξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ώστε να το αξιοποιήσουν. Διαφορετικά θα είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους.

Προηγούμενο άρθροΣούπερ Μπελιμπασάκη στα Τοφάλεια – όριο η Μουρτά στα 400μ. Καλά εμπόδια ο Κυριακίδης
Επόμενο άρθροGyor: 4η με νέο ρεκόρ η Καρύδη στο φινάλε του Ευρωπαικού Π/Κ – Καλός ο απολογισμός
Ο Μανώλης Λαμπράκης προσφέρει πολλά χρόνια ως προπονητής (τώρα στον ΓΣ Κερατέας) και ζει από κοντά τον ελληνικό στίβο, με τα πρώτα βήματα στο Στάδιο Καραισκάκη. Υπήρξε σπρίντερ, μέλος της εθνικής ομάδας. Επίσης όμως είναι δημοσιογράφος και είναι από τους πλέον κατάλληλους να σχολιάσει με τον δικό του ουσιαστικό, ρομαντικό ή και καυστικό τρόπο θέματα και καταστάσεις εντός κι εκτός στίβων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ