Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τη ΓΓΑ, το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού θα διεξαχθεί κανονικά την Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στο ΣΕΦ – θα υπάρξει σχετική πρόβλεψη στην ΚΥΑ (θα εκδοθεί άμεσα).

-> Νέο πρόγραμμα με ώρες εισόδου-εξόδου, συμμετοχές,
πληροφορίες & πρωτόκολλο, οδηγίες

Είναι υποχρεωτική η πραγματοποίηση γρήγορων τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του κορονωιού (Rapid test), για τις αθλήτριες και τους αθλητές που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα. Το τεστ θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών πριν την συμμετοχή στον αγώνα
Το αρνητικό αποτέλεσμα του test θα επιδεικνύεται στους υπεύθυνους του ΣΕΓΑΣ κατά την είσοδό τους στην εγκατάσταση και θα το παραδίδουν κατά τη δήλωση της παρουσίας τους στους υπεύθυνους της Αίθουσας Κλήσης. Ο ΣΕΓΑΣ, για όσους από τους συμμετέχοντες αθλητές – αθλήτριες το επιθυμούν, έχει φροντίσει για τη δωρεάν διενέργεια rapid tests στο METROPOLITAN Hospital (->εδώ)

Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στις ώρες εισόδου – εξόδου (σημειώνεται πως δεν θα γίνουν απονομές) ανά αγώνισμα και να ληφθεί υπόψη ότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στη διαδικασία – γι’ αυτό να είναι όλοι εγκαίρως και προετοιμασμένοι με ό,τι χρειάζεται.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα χωρίζεται χρονολογικά σε 5 ζώνες, και όπως έχει οριστεί, υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών ανά αγώνισμα, ενώ προκριματικά προβλέπονται μόνο σε 60μ.- 200μ. -400μ. και 800μ. με αντίστοιχο αριθμό για κάθε μια από τις πρώτες 2 ζώνες, ενώ στις υπόλοιπες είναι τελικοί.

Η κάλυψη από ΕΡΤ είναι προγραμματισμένη για Παρασκευή (ERTsports) και Σάββατο (ΕΡΤ3) στις 5μμ. (5η ζώνη)

Προηγούμενο άρθροLievin: WR η Tsegay, ER ο Ingebrigtsen – φοβερό 3αρι ανδρών – σούπερ Holloway
Επόμενο άρθροΕπιτέλους αγώνας – Με περιορισμένες αλλά καλές συμμετοχές το πανελλήνιο κλειστού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ