Στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών -όπου έγινε και το πανελλήνιο συνθέτων- διεξάγεται το ΣαββατοΚύριακο 9 και 10 Ιουλίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε/Ν με πολλές καλές παρουσίες.

-> Πρόγραμμα /συμμετοχές /όρια /infos

Το πρωτάθλημα, που δινει το 15% της συνολικής αξιολόγησης των σωματείων, γίνεται μια εβδομάδα μετά από το βαλκανικό, κι ενώ πλησιάζει το παγκόσμιο της κατηγορίας (στις 19-24/7 στο Bydgoszcz) και συμμετέχουν σε αυτό οι αθλητές 18-19 ετών (γεν.1997-1998) και αθλητές της κατηγορίας Π/Κ (γεν.1999-2000) με περιορισμούς ιδίως για τους γεν.2000.

Καθώς την ερχόμενη εβδομάδα γίνεται το τεχνικές διατάξεις 2016 στο «Πριμοδότηση σωματείων από τη συμμετοχή των αθλητών – αθλητριών τους σε αγώνες ή υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες»

Δεν θα γίνουν προκριματικοι στα αγωνίσματα:
Εφήβων : Σφυροβολία, Επί κοντώ, Ύψος
Νεανίδων: Ακοντισμός, Επί κοντώ, Ύψος, Δισκοβολία, Σφαιροβολία

Ως προς τα πανελλήνια πρωταθλήματα, θα απομένει πλέον αυτό της κατηγορίας Νέων, στο τέλος του μήνα (30-31/7) στη Λάρισα (δείτε->εδώ)

Προηγούμενο άρθροAmsterdam: Στην ελίτ η Πεσιρίδου, 6η στα εμπόδια (+video). O Martina τα 100μ., ξανά νικητές Rutherford, Beitia
Επόμενο άρθροAmsterdam: Εύκολα τελικό Παπαχρήστου, Αναστασάκης – Ατύχημα η Υφαντίδου- Παγκύπριο και Ρίο ο Τραικοβιτς (+videoz)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ