Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον προσαγωγό, δεν επέτρεψαν στον Κώστα Φιλιππίδη να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα του στο μίτινγκ του επικοντώ στο Πότσνταμ της Γερμανίας. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού το 2012, σταμάτησε τον αγώνα του στα 5,50 μ.και στην έκτη θέση.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό και την περσινή σεζόν και τον ανάγκασε πολλές φορές να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα του. Ο Φιλιππίδης θα εξεταστεί αύριο από τον γιατρό, όπου και θα κρίνει την κατάσταση.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα έχει προγραμματίσει να κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Ντεσάου την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου κι έπειτα να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 14 Φεβρουαρίου.

Φυσικά αυτό που προέχει για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι η υγεία του και να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πράγα στις 5-8 Μαρτίου.

Στον αγώνα του στη γερμανική πόλη ο Φιλιππίδης ξεκίνησε στα 5,30 μ., άφησε το 5,40 μ., πέρασε με την πρώτη τα 5,50 μ. και έπειτα απέτυχε τρεις φορές στα 5,70 μέτρα.

Οι Πολωνοί επικοντιστές Piotr Lisek και Robert Sobera έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα 5,80 μ. κι έπειτα απέτυχαν στα 5,87 μέτρα.

Δημήτρης Κελεπούρης

Προηγούμενο άρθροΗ Sidorova 4,70 μ. και το νέο “θηρίο” της σφαιροβολίας, μόλις 18 ετών
Επόμενο άρθροΤρέμει ξανά το παγκόσμιο ρεκόρ -Ο Lavillenie πέρασε τα 6,01 μ. & το απείλησε (video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ