Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου εκδήλωση για λήψη δειγμάτων στοματικού επιχρίσματος (σάλιου), για ενίσχυση της τράπεζας δεδομένων του ιδρύματος για δότες μυελού των οστών.
Στην εκδήλωση θα δώσουν δείγμα αθλητές και προπονητές του ΓΣΠ, ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς και μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάγκη ενίσχυση της τράπεζας δεδομένων του Καραϊσκάκειου που καθίσταται όλο και πιο επιβεβλημένη, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από πρόσφατα παραδείγματα όπως αυτό του μικρού Νικόλα Αρτεμίου, 14 μηνών από τη Λεμεσό, που αποτέλεσε και την αφορμή για τη διοργάνωση από τον ΓΣΠ αυτής της εκδήλωσης.
Ο ΓΣΠ καλεί όλους και όλες ηλικίας 18 μέχρι 45 χρόνων να κάνουν αυτή την πράξη ζωής και να προσέλθουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μεταξύ 17.30 και 20.30 στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ όπου εξειδικευμένα συνεργεία του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος θα λαμβάνουν δείγματα σάλιου.
Με μόνο 5 λεπτά από το χρόνο μας μπορούμε να σώσουμε ζωές

-> Πράξη ζωής – Γίνε δότης μυελού των οστών

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της ΠΕΠΦΑ για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής
Επόμενο άρθροΌρια Ευρωπαικού Νέων (Bydgoszcz, 13-16/7/2017)