Σεμινάριο με θέμα ‘Marathon Legends’ θα διοργανωθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 από τις 6:00 μέχρι 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ, από κοινού από την Ακαδημία Αθλητισμού ΚΟΑ και τον αθλητικό οργανισμό ‘Running in Cyprus’.

Ενημερωτικό Σεμινάριο με θέμα «Marathon Legends»

Κορυφαίοι Μαραθωνοδρόμοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους

Η Ακαδημία Αθλητισμού του ΚΟΑ σε συνεργασία με την Running In Cyprus προσκαλούν ερασιτέχνες και έμπειρους δρομείς καθώς επίσης και προπονητές δρόμων αντοχής σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα «Marathon Legends».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 από τις 6:00 μέχρι 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ στη Λεωφόρο Μακαρείου Αθλητικού Κέντρου, Έγκωμη, 2400 Λευκωσία.

Το σεμινάριο θα φιλοξενήσει τρεις ‘Θρύλους του Μαραθωνίου’ οι οποίοι υπήρξαν πολύ μεγάλες μορφές του αθλητικού στερεώματος της Κύπρου και Ελλάδας. Συγκεκριμένα από την Ελλάδα θα συμμετέχει ο Ελλαδίτης Σπύρος Ανδριόπουλος ο οποίος είναι κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο Μαραθώνιο με χρόνο 2:12:04, ο Κύπριος Μάριος Κασσιανίδης κάτοχος του Παγκύπριου ρεκόρ στο Μαραθώνιο με χρόνο 2:19:51 και η Κύπρια Άντρη Αβραάμ η οποία κατείχε το Παγκύπριο ρεκόρ στο Μαραθώνιο (1990 – 2017) με χρόνο 2:39:19.

Οι φιλοξενούμενοι δρομείς θα κάνουν μία αναδρομή της αθλητικής τους σταδιοδρομίας και θα περιγράψουν την δική τους ιστορία η οποία γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας και της Κύπρου. Θα μιλήσουν για τις συνθήκες προπόνησης τους, το ‘ευ αγωνίζεσθαι’ της εποχής τους, την ζωή τους και προπάντων θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο τις εμπειρίες τους από Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα στίβου. Παράλληλα, θα ενημερώσουν το κοινό πως ήταν το τρέξιμο στον Ελληνικό χώρο πριν από την ‘εποχή του μαζικού δρομικού κινήματος‘.

Το σεμινάριο θα συντονίζουν οι Γιώργος Λουκαΐδης και Σταύρος Κακουρίδης.

Οι δρομείς που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να στείλουν εκ των προτέρων τις ερωτήσεις που θα ήθελαν να τους απαντήσουν οι 3 Μαραθωνοδρόμοι στο email: info@runningincyprus.com

Η είσοδος για τους συμμετέχοντες θα είναι ελεύθερη ενώ με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα προσφέρονται καφές, χυμός και άλλα εδέσματα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, Σταύρος Κακουρίδης Διευθυντής ‘Running in Cyprus’

( από https://trackfieldcy.com/ )

Προηγούμενο άρθροΗ απάντηση της Επιτροπής Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στις αλλαγές του Diamond League
Επόμενο άρθροΗ Λεμεσός στις Ευρωπαικές Αθλητικές πόλεις του 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ