Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε περιπτώσεις 6 αθλητών με αποκλίσεις στο βιολογικό τους διαβατήριο, μια συνέχεια στην περίπτωση του Πορτογάλου μαραθωνοδρόμου Ornelas Helder που ..άνοιξε την αυλαία στη διαδικασία αυτή. Μεταξύ αυτών των 6 περιpτώσεων είναι και της Ειρήνης Κοκκιναρίου, που ήταν ήδη γνωστό και απο την Ελληνική Ομοσπονδία της έχει επιβληθεί καταρχήν διετής αποκλεισμός. Μάλιστα η IAAF προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο για αύξηση της ποινής σε 4 έτη λόγω πολλαπλών παραβάσεων.
Ακόμη υπάρχουν οι περιπτώσεις των
Meryem Erdogan (22 – Turkey), Svetlana Klyuka (34 -Russia), Nailiya Yulamanova (32 – Russia), Yevgenina Zinurova (30 – Russia) που έχουν ήδη τιμωρηθεί με 2 χρόνια καθώς παραδέχθηκαν τη χρήση και δεν προχώρησε η IAAF σε 4ετή αποκλεισμό, αλλά και του Abderrahim Goumri (36 – Morocco).

Ακόμη, επανεξετάσεις δειγμάτων του Daegu 2011, επιβεβαίωσαν θετικη την Inna Eftimova (Bulgaria)για συνθετική αυξητική ορμόνη, και των Nataliya Tobias (Ukraine) και Antonina Yefremova (Ukraine) σε συνθετική τεστοστερόνη. Αμτίστοιχα με τις άλλες 4 περιπτώσεις, θα έχουν διετή αποκλεισμό.

Προηγούμενο άρθροΤελικός grandprix και σκυταλοδρομίες Νέων 2012 (Θήβα)
Επόμενο άρθροΘετικός σε έλεγχο ντόπιγκ ο Δημητρής Χονδροκούκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ