Το Σ/Κ 12-13 Ιουνίου διεξάγεται στην Πάτρα -στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο- το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που είναι και το πιο βασικό κριτήριο για τη συγκρότηση της ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ομάδων το επόμενο Σ/Κ στη Νορβηγία.
-> πρόγραμμα Π.Π. (στο ημερολόγιο)
-> συμμετοχές (οι δηλώσεις, που βέβαια απέχουν πάντα αρκετά απο την πραγματικότητα)
Δόθηκε η συνέντευξη τύπου, με την ευχή του κου Φούρα να επιστρέψει η εποχή των επιτυχιών. Η Τόνια Στεργίου δήλωσε χαρούμενη που θα συμμετάσχει στο Στάδιο που είναι σαν 2ο σπίτι της. Κάλεσε τον κόσμο να έρθει στους αγώνες και ιδιαίτερα τους νέους που μια τέτοια διοργάνωση είναι ευκαιρία να τους προσελκύσει. Ο κώστας Φιλιππίδης απέδωσε τα εύσημα στις προσπάθειες του ΣΕΓΑΣ σε αντίθεση με της Πολιτείας. Ο κος Σεβαστής στάθηκε στο ότι ήταν πολύ θετικό που οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται για τον Αθλητισμό -καθώς γενικά μένουν κλειστες.
Με προβλήματα όμως δείχνει το Π.Π. να ξεκινάει αφου δεν έχει ακόμα βρεθεί λύση με τους ελέγχους doping λόγω της απεργίας του ΕΣΚΑΝ -και έτσι και το κύρος των αγώνων θίγεται, και πιθανή επίτευξη ρεκόρ χωρις κοντρολ δεν αναγνωρίζεται- και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κος Σεβαστής είπε πως πιθανόν να υπάρξει λύση απο τη …Ρουμανία.
Απ την άλλη νέα εμπλοκή δημιουργήθηκε σήμερα με τους υπο διορισμό αθλητές και πιθανότατα δεν θα αγωνιστούν, παρα τις χθεσινές διαβεβαιώσεις.

Σχολιασμός: http://www.stivoz.com/forum/showthread.php?3988-Πανελλήνιο-πρωτάθλημα-Στίβου-Α-Γ-και-Νέων-Σχολιασμός

Προηγούμενο άρθροPowell 9.82 και Dix 19.86 στη Ρώμη. Μεγάλες επιδόσεις στα 800 και στα εμπόδια γυναικών
Επόμενο άρθροΕνα περίεργο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ