Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου διεξάγεται την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στην Πηγή Τρικάλων, για 6η φορά τα τελευταία 7 χρόνια.
Το Σάββατο θα προηγηθεί στην Αίθουσα Πολιτισμού των Τρικάλων σεμινάριο με θέμα: “Ο δρόμος σε ανώμαλο έδαφος ως μέσο ανάπτυξης των επιδόσεων στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις”.
Ο καιρός αναμένεται …αντάξιος της φύσης του αγωνίσματος, με χαμηλή θερμοκρασία και χιονόπτωση.

-> Πρόγραμμα / συμμετοχές / infos

Στους άνδρες (10χλμ) αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν οι νικητές των 3 προηγούμενων ετών, Κώστας Γκελαούζος, Γιάννης Ζερβάκης, Δήμος Μαγγίνας, καθώς και ο Μάρκος Γκούρλιας, που έχει κερδίσει παλαίοτερα και στις μικρότερες κατηγορίες των εφήβων και παίδων (μόνο ο Χρήστος Παπαχρήστος έχει καταφέρει να κερδίσει και στις 4 κατηγορίες). Ακόμη, οι Καραίσκος, Πιτσώλης, Μπουντούλης, Μίνο και ο -Νέος- Τάσσης καθώς και οι έμπειροι Μερούσης, Αναγνώστου.

Στις γυναίκες (8χλμ) οι Ελευθερία Πετρουλάκη, Αναστασία Καρακατσάνη, Γκλόρια Πριβιλέτζιο, η περσινή νικήτρια Ανθή Κυριακοπούλου, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου αν τελικά τρέξει, η Στεφανία Λεοντιάδου και οι Τσουπάκη, Τζιατζιά, Ανδρικοπούλου είναι από τις συμμετοχές που ξεχωρίζουν.

Παράλληλα γίνονται και τα 6χλμ Νέων γυναικών, με τις Κοτσαχείλη, Φλώρου, Μανούσου, Φιάσκα, Δημητριάδου, Δόβρου μεταξύ των αθλητριών.
Στην κούρσα των 8λμ Νέων ανδρών στο τέλος του προγράμματος, είναι ο Μάριος Αναγνώστου, οι Σταμούλης, Παπούλιας – στις δηλώσεις και ο Άγγελος Βασιλείου.

Θα προηγηθούν, από τις 10πμ, οι κούρσες σε νεάνιδες – κορασίδες και εφήβους – παίδες.
Τα τελευταία χρόνια δεν γίνονται αγωνίσματα παμπαίδων/παγκορασίδων.

Το πρωτάθλημα ανωμάλου, για το οποίο δεν υπάρχει διαδικασία πρόκρισης, αποτελεί το 3% της συνολικής αξιολόγησης των σωματείων.

Προηγούμενο άρθροΜε 6 η Κύπρος στο Ευρωπαικό κλειστού
Επόμενο άρθροΟι Ρώσοι – “ανεξάρτητοι” του Ευρωπαικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ