Η κορυφαία Διασυλλογική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αρχίζει το Σάββατο (12/6) στην Πάτρα αλλά τα συναισθήματα που υπάρχουν, λίγο πριν την έναρξη, είναι ανάμικτα. Περίεργα…

Από τη μια η απουσία – τελικά – των αθλητών που είναι υπό διορισμό στο Δημόσιο, από την άλλη η απουσία των ελεγκτών του ΕΣΚΑΝ, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες, κάνουν τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό να φαίνεται πολύ «μικρός».

Και μπορεί πραγματικά να είναι «μικρός», μπροστά σε άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει τούτη η χώρα και οι πολίτες της με την ένταξη μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ομως καλό θα ήταν να μας το πουν. Να πουν ότι το… μαγαζί που λέγεται «ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός» κλείνει! Είναι προτιμότερο από το να τάζουν, χωρίς να έχουν ιδέα για το τι ακριβώς λένε! Οπως έκαναν όλο αυτό το διάστημα με τους αθλητές που περίμεναν την αλλαγή στη νομοθεσία περί διορισμού στο Δημόσιο.

Αρκετά, όμως, με τα της Πολιτείας. Ούτως ή άλλως, όσο και αν τα λέμε και τα γράφουμε είναι δεδομένο ότι αυτοί που χειρίζονται τις τύχες του ελληνικού αθλητισμού θα συνεχίσουν το έργο τους. Καταστροφικό ή μη, θα το δείξει η ιστορία.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, όσες κακοτοπιές και αν έχουν υπάρξει μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να είναι «φτωχό» ή να περάσει απαρατήρητο. Κάθε άλλο, πάντα υπάρχουν οι αθλητές και αθλήτριες που κάνουν τη διαφορά. Που κάνουν το κάτι παραπάνω και …

Όλο το blog: http://www.stivoz.com/forum/entry.php?8-Ενα-περίεργο-Πανελλήνιο-Πρωτάθλημα

Προηγούμενο άρθροΤο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα (12-13/6) με ελπίδες και προβλήματα
Επόμενο άρθροΠανελλήνιο Πρωτάθλημα 2010 (Πάτρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ