ΤΡεις ημερίδες έγινα διαδοχικά το ΠΣΚ. οι δύο προπονητικές σε ΟΑΚΑ και Άγ.Κοσμά εμώ επίσημη στη Θεσσαλονίκη.

Η έννοια των προπονητικών ημερίδων έχει να κάνει με το ότι οι αγώνες δεν είχαν πιστοποιηθεί ώστε να είναι ενταγμένοι στο καλεντάρι της WA. Οι επιδόσεις μετράνε εγχώρια για τον ΣΕΓΑΣ, όχι όμως τα όποια ρεκόρ (όπως διευκρινίστηκε από ΣΕΓΑΣ) και βέβαια ως γνωστόν οι επιδόσεις δεν έχουν καμία ισχύ στην WA.

Στο αρκετά βελτιωμένο κλειστό του ΟΑΚΑ έγινε την Παρασκευή προπονητική ημερίδα – φέτος με κριτές – κατά κύριο λόγο στα άλματα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν στο επίκεντρο των αγώνων και είχε άλμα στα 8,32μ., ενώ 7,71μ. έκανε ο Νίκος Σταματονικολός. Ο Δημήτρης Τσιάμης σημείωσε 16,40μ. στο τριπλούν.

-> Αποτελέσματα 19/1

Το Σάββατο, μια εβδομάδα μετά τον αγώνα αλμάτων “Βαγγέλης Κουρκουτίδης”, σειρά πήρε στη Θεσσαλονίκη η πρώτη από τις 3 προγραμματισμένες ημερίδες, που έχουν ενταχθεί και στο καλεντάρι (κατ. “F”)

Η 17χρονη Μαρία Ραφαηλίδου έριξε στα 14,88μ. την 4κιλη σφαίρα κι έκανε το όριο για το παγκόσμιο Κ20.

-> Αποτελέσματα 20/1

Την Κυριακή, στο κλειστό του Αγ.Κοσμά, με έντονη την ανησυχία για το αν και σε τι βαθμό θα γίνει μετεγκατάσταση του ΕΑΚΝ, έγινε η πρώτη από τις 2 προπονητικές ημερίδες Α/Γ.

Στη σφαιροβολία η Μαρία Μαγκούλια έριξε έριξε 15,28μ. ενώ με την 3κιλη η 16χρονη Αναστασία-Μιχαέλα Ανδρεάδη έριξε 16,54μ., επίδοση κατά 3εκ. καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας στον κλειστό που σημείωσε το 2020 η Αναστασία Ντραγκομίροβα.

-> Αποτελέσματα 21/1

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα Αγ.Κοσμάς 21/1/2024
Επόμενο άρθροΠροαγωνιστικό άγχος & Sports phychology tips

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ