Οι άνθρωποι που γεμίζουν τις εξέδρες στους αθλητικούς αγώνες είναι ως επί το πλείστον άτομα της οικογένειας των νέων, κυρίως, αθλητών. Γονείς και παππούδες, που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη -μεσούσης της κρίσης- ώστε τα παιδιά και εγγόνια τους να μη χάσουν την επαφή τους με τον αθλητισμό.
Γνωρίζω γονείς που στερούνται οι ίδιοι τα χρειώδη για να μπορούν να ενισχύσουν τα πρώτα αθλητικά βήματα των παιδιών τους. Είναι πράγματι συγκινητικό να βλέπεις τον παππού και τη γιαγιά που φέρνουν τα εγγόνια τους στο στάδιο, να κάθονται με τις ώρες, με όλες τις καιρικές συνθήκες, στην εξέδρα ή όρθιοι, περιμένοντας να τελειώσει το εγγόνι τους την προπόνηση.
Αυτή η εικόνα δείχνει τη θέληση της οικογένειας να παραμείνουν τα παιδιά στην αγκαλιά του αθλητισμού.
Να είναι σίγουροι ότι αυτή τους η προσπάθεια θα αναγνωριστεί. Κι ας μην περιμένουν οι ίδιοι κάτι τέτοιο.
Μπράβο τους!

Προηγούμενο άρθροΑνατολή και Δύση έκαναν τις προκρίσεις του NCAA – 4 Έλληνες πάνε Eugene
Επόμενο άρθροΌριο για Tampere στα στηπλ ο Σάκης στο Bydgoszcz
Ο Μανώλης Λαμπράκης προσφέρει πολλά χρόνια ως προπονητής (τώρα στον ΓΣ Κερατέας) και ζει από κοντά τον ελληνικό στίβο, με τα πρώτα βήματα στο Στάδιο Καραισκάκη. Υπήρξε σπρίντερ, μέλος της εθνικής ομάδας. Επίσης όμως είναι δημοσιογράφος και είναι από τους πλέον κατάλληλους να σχολιάσει με τον δικό του ουσιαστικό, ρομαντικό ή και καυστικό τρόπο θέματα και καταστάσεις εντός κι εκτός στίβων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ