Οι πρώτοι επώνυμοι αγώνες στην επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης έγιναν τις ημέρες αυτές στην Κρήτη, σε 3 διαφορετικές πόλεις.

Υπήρξαν και ορισμένες καλές επιδόσεις (στις ρίψεις) αλλά το ζητούμενο δεν ήταν βέβαια αυτές μετά από μια δύσκολη περίοδο που ακόμα συνεχίζεται, όσο το να επανέλθει σταδιακά ο στίβος σε δράση, να γόινουν οι πρώτες διοργανώσεις βασισμένες στο υγειονομικό πρωτόκολλο και να υπάρξει ανατροφοδότηση και βελτίωση, καθώς βέβαια και να τονωθούν και αποκτήσουν διάθεση και κίνητρο οι αθλητές ανά την Επικράτεια.

Οι αγώνες γενικά κύλησαν ομαλά, οι συμμετοχές ήταν κάπως μοιρασμένες στις 3 πόλεις κι έτσι δεν υπήρχε μεγάλος όγκος συμμετοχής που θα δυσκόλευε.
Αυτό που επισημάνθηκε είναι πως (θα) χρειάζεται αρκετή προσοχή για να είναι λιγότερα από 150 άτομα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ σίγουρα είναι αυξημένες οι ανάγκες σε κριτές και προσωπικό.
Στην είσοδο, σε αίθουσα κλήσης, σε κάποια διαδικαστικά πχ απολύμανση οργάνων θα πρέπει να υπάρχουν άτομα.

Στα κάθετα άλματα χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ατομικά καλύμματα και δεν ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα η ροή, κάτι για το οποίο υπήρχε ανησυχία. Επίσης οι αθλητέςπαρουσιάστηκαν συμνεπείς με τις ιατρικές βεβαιώσεις.

Οι 3 αγώνες – Οι επιδόσεις

Την Τετάρτη 17/6 έγινε η αρχή με τους αγώνες “Μιραμπελο” στον Άγ.Νικόλαο
-> Αποτελέσματα

Αγωνιστικά ξεχώρισαν στον ακοντισμό ο -νικητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πέρυσι- Γεράσιμος Καλογεράκης με 63,53μ. και ο επίσης 19χρονος Λευτέρης Πιτσιδόπουλος με 57,90μ.

Το Σάββατο 20/6 έγιναν τα 33α Κνώσεια στο Ηράκλειο, με τις ρίψεις να γίνονται στο Στ.Ελευθερίας και τα υπόλοιπα αγωνίσματα στο Παγκρήτειο.
-> Αποτελέσματα

Την Κυριακή 21/6 σειρά πήραν οι αγώνες για τη Μάχη της Κρήτης στα Χανιά, με τη σφυροβολία να γίνεται το πρωί και τα υπόλοιπα αγωνίσματα το απόγευμα
-> Αποτελέσματα

Στη σφυροβολία ανδρών ο 20χρονος Χρήστος Φραντζεσκάκης έριξε 72,38μ. ενώ ο Μιχάλης Αναστασάκης 70,08μ.
Στους εφήβους (6κ.) ο Ορέστης Ντουσάκης σημείωσε 71,37μ.

Στις γυναίκες η Κατερίνα Βαμβουκάκη έκανε 56,06μ. ενώ στις παγκορασίδες (3κ.) η Αφροδίτη Τζατζιμάκη 61,60μ. (έχει την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας Κ16 με 64,12μ.)

Στη δισκοβολία παίδων ο Κώστας Μπουζάκης Κώστας έριξε 56.46μ. κι ο Αρτέμης Αδαμάκης 53.65μ. Σε 600αρι έτρεξε, σε 1.36.43, η Κατερίνα Δόβρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here