Το πρωινό της Β΄ημέρας για το Ευρωπαικό Π/Κ στο Gyor είχε το βάδην παίδων, το μήκος 7θλου και προκριματικά σε άλλα 9 αγωνίσματα.

-> Ελλην.συμμετοχές – Αποτελέσματα

Μετά το αγώνισμα των κορασίδων την Α’ ημέρα (που έφερε και αργυρό μετάλλιο) τη Β΄ημέρα το πρωί έγινε το βάδην παίδων, απόστασης 10.000μ., εντός Σταδίου.
Ο Άνθιμος Κελεπούρης είχε πολύ καλή παρουσία και ανεβαίνοντας συνεχώς θέσεις κατά τη διάρκεια του, έφτασε να τερματίσει 5ος, σε 45.50.23.
Επικράτησε το Ιταλικό δίδυμο των Finocchietti (45.01.33) και Andrei, με τρίτο τον Τούρκο Topsakal.

Στο ύψος κορασίδων η Παναγιώτα Δόση πέρασε με την πρώτη όλα τα ύψη, από τα 1,64μ. που ξεκίνησε ως και τα 1,77μ., επίδοση που έδωσε και την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής σε 13 αθλήτριες.

Στο επίκοντώ παίδων αρχικά φάνηκε πως θα έπαιρναν την πρόκριση και όσοι πέρασαν τα 4,70μ., τελικά χρειάστηκαν για όλους και τα 4,80μ.
Ο Αντώνης Σάντας ξεκίνησε από τα 4,40μ. και πέρασε όλα τα ύψη με την πρώτη, ενώ ο Σωτήρης Χύτας πέρασε με τη δεύτερη τα 4,70μ. -που δεν θα αρκούσε τελικά- αλλά και με την τρίτη τα 4,80μ., ισοφαρίζοντας και το ρεκόρ του κι έτσι θα υπάρχει διπλή ελληνική παρουσία στον τελικό της Κυριακής που θα έχει 13 αθλητές. Ο Κύπριος Γιακουμή έμεινε στα 4,20μ.

Στη σφυροβολία παίδων, ο Θοδωρής Ζιώγας είχε καλύτερη βολή την τρίτη του στα 68,94μ., όμως έμεινε 14ος με την πρόκριση να κλείνει στα 69,58μ. πήρε όμως την πρόκριση για την Ολυμπιάδα Π/Κ Για την Κύπρο, με 66,44μ. ο Νικόλας Κεσσίδης ήταν 17ος ενώ με 59,07μ. ο Παναγιώτης Κονταξής πιο χαμηλά.
Μεγάλη βολή είχε με 82,42μ. ο Ουκρανός Myhaylo Kokhan.

Στα προκριματικά των 110μ. με εμπόδια, πέρασαν για τα απογευματινά ημιτελικά απευθείας με θέση, τόσο ο Ηλίας Τοτολίδης που ήταν 2ος στη σειρά του με 13.99 όσο και ο Γιάννης Καμαρινος που ήταν 4ος στη σειρά του με 13.93.
Ο Κύπριος Κοντονικόλας έκανε 14.62 ενώ ξεχώρισαν o Γάλλος Fletcher με 13.30 και ο Βρετανός Bennett με 13.33.

Για το 7θλο, στο μήκος η Μαργαρίτα Τσουκαλά δεν έβγαλε την επίδοση που επιδίωκε και είχε καλύτερη την πρώτη της προσπάθεια στα 5,19μ.

-> Πρόγραμμα – πληροφορίες διοργάνωσης

Το απογευματινό πρόγραμμα ξεκινάει με τον ακοντισμό 7θλου, που είναι και το δυνατό αγώνισμα της Μαργαρίτας Τσουκαλά (άλλωστε θα λάβει μέρος και στο ατομικό)
Ακολουθούν οι 3 ημιτελικές σειρές των εμποδίων, όπου έχουν περάσει οι Καμαρινός, Τοτολίδης.

Το απόγευμα είναι μεταξύ άλλων οι τελικοί σε μήκος Κ (Καρύδη), σφύρα Κ (Κοσμίδου, Φριγγη), 3000μ. Κ (Σπύρου).
Ακόμη, τελικοί στα 100αρια καθώς και σε σφαίρα, δίσκο και τριπλούν παίδων.
Επίσης είναι τα ημιτελικά των 800μ. Κ (Πανοπούλου, Ιωαννίδου) και στο τέλος τα προκριματικά στηπλ Π (Παπαγιαννούλας)

Προηγούμενο άρθροΤα σύνθετα στη Θεσσαλονίκη το Σ/Κ
Επόμενο άρθροGyor: Χάλκινα τη Β΄ημέρα Κοσμίδου και Καρύδη – ρεκόρ και η Σπύρου στο 3αρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ