Αλίμονο κι αν διαμαρτυρηθούν οι αθλητές που γυμνάζονται στο ΟΑΚΑ. Το προπονητήριο που έχουν στη διάθεσή τους είναι… παντός καιρού. Συγκεκριμένα, έχει διαφορετικό «κλίμα» ανάλογα στο σημείο που βρίσκεται κανείς. Ζέστη, κρύο, ακόμη και… βροχή.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, στην αίθουσα με τα βάρη τοποθετήθηκε νέο κλιματιστικό- το παλιό είχε καταστραφεί- προκειμένου οι αθλητές να καταφέρνουν να κάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης χωρίς να… κροταλίζουν τα δόντια τους.

Αυτός ο ήχος θα σταματήσει λοιπόν στη συγκεκριμένη αίθουσα, αλλά όχι και στον υπόλοιπο χώρο προπόνησης όπου οι αθλητές καθημερινά ρισκάρουν έναν τραυματισμό καθώς γυμνάζονται ουσιαστικά στο κρύο.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως μόλις την Τρίτη ο Γιώργος Τσάκωνας δήλωσε ότι αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει την προετοιμασία του για αυτό ακριβώς το λόγο. Προκειμένου να μη ρισκάρει κάποιο τραυματισμό στο παγωμένο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο πρωταθλητής του μήκους άλλαξε το πρόγραμμα της προπόνησης, κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά και για το χειμερινό αγωνιστικό πλάνο του.

Προηγούμενο άρθροΒιβλιοθήκη στο ΟΑΚΑ ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του στίβου!
Επόμενο άρθροΕλληνικές πρεμιέρες στις ΗΠΑ – Η Στεφανίδη… ανοίγει το χορό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ