Το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων, με παράλληλη διεξαγωγή όλων των κατηγοριών (Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ) διαξάγεται το Σάββατο 7/7 και την Κυριακή 8/7 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.

-> Πρόγραμμα /συμμετοχές /πληροφορίες
-> Αποτελέσματα

Ο Παναγιώτης Μάντης και η Σοφία Υφαντίδου έχουν 4 συνεχείς νίκες στη διοργάνωση, ωστόσο τα δεδομένα είναι κάπως διαφορετικά φέτος.

Στους άνδρες, ο Παναγιώτης Πήτας εντυπωσίασε στη Νάξο ενώ και οι Αλεξανδρος Σπυριδωνίδης, Στηβ Σκαρβέλης έχουν δείξει σε καλή κατάσταση σε αγώνες στο εξωτερικό. Ακόμη, Λογδανίδης, Χατζόπουλος, Κιάφας είναι μεταξύ των συμμετοχών που ξεχωρίζουν.

Στις γυναίκες, η Υφαντίδου φέτος έδωσε περισσότερο βάρος στον ακοντισμό, σίγουρα έχει βέβαια τον πρώτο λόγο.
Η Στέλλα Τζικανούλα έχει ανέβει πολύ, ενώ οι Ιωακειμίδου, Καστρινού, Ζαχαρούδη, Ξυδώνα και Παπαδοπούλου θα διεκδικήσουν κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο οι νεάνιδες μια θέση στο βάθρο

Στους εφήβους αγωνίζονται οι δίδυμοι αδερφοί Αντώνης και Άγγελος Ανδρέογλου που έκαναν και το 1-2 στο βαλκανικό, ενώ στις νεάνιδες η Λιάνα Παπαδοπούλου και η Ολυμπία Τζιμογιάννη.

Στους παίδες ξεχωρίζει ο Βασίλης Μπουτσιούκης και στις κορασίδες καλύτερη επίδοση έχει η Αναστασία Μπαλούμη, αλλά με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή της παγκορασίδας Αναστασίας Ντραγκομίροβα για πρώτη φορά στο 7θλο (που θα χει πλέον να κάνει με περισσότερα αγωνίσματα, διαφορές σε απόσταση στα εμπόδια κ.α) ενώ η κάτοχος του ρεκόρ κορασίδων Μαργαρίτα Τσουκαλά αγωνίζεται στο Gyor.

Προηγούμενο άρθροGyor: Συνέχεια με προκρίσεις η Α’ ημέρα – Δυνατά η Τσουκαλά
Επόμενο άρθροGyor: 5ος ο Κελεπούρης στο βάδην – Πέρασαν Δόση κι επικοντιστές, συνεχίζουν οι εμποδιστές στη Β’ ημέρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ