Μετά τον χθεσινό τραυματισμό του (δείτε->εδώ) ο πρωταθλητής μας Κώστας Φιλιππίδης υπεβλήθη το μεσημέρι της Τετάρτης 21/6 σε αρθροσκόπηση στο γόνατο για ρήξη μηνίσκου.
Την επέμβαση έκανε ο γιατρός της ομοσπονδίας Διονύσης Χίσσας στο Metropolitan και εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι οι 40 ημέρες. Στην πορεία θα φανεί αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος και να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Πιο πριν η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κακή κατάσταση του προπονητηρίου του ΟΑΚΑ, όπου τραυματίστηκε ο Φιλιππίδης και είναι η εξής:

“Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την λύπη του για τον τραυματισμό του Κώστα Φιλιππίδη και εύχεται στον αθλητή να επιστέψει το συντομότερο δυνατό στους στίβους και να συνεχίσει να μας χαρίζει μεγάλες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.
Η επισκευή του ελαστικού τάπητα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ ήταν μέρος του συνολικού έργου της αποκατάστασης του, το οποίο όμως υλοποιήθηκε μόνο σε ό,τι αφορά τη στεγανοποίηση της οροφής.

Ο ΣΕΓΑΣ έθεσε και πάλι το θέμα αυτό σε συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο, δυστυχώς όμως το έργο δεν προχώρησε. Ακριβώς γι΄αυτό η ομοσπονδία αποφάσισε τον Μάιο να προκηρύξει η ίδια το έργο. Η εταιρεία, που ανέλαβε την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες την Πέμπτη (22/6), ακριβώς λόγω της απουσίας της εθνικής ομάδας στη Λιλ.

Ελπίζουμε ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα προχωρήσει στην εκτέλεση του συνόλου των έργων που εκκρεμούν στο ΟΑΚΑ.”

Προηγούμενο άρθροΚαλή επιτυχία και καλή σεζόν!
Επόμενο άρθροΤο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με διαφορετική …οπτική!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ