Ο ΣΕΓΑΣ για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να…χτυπήσει την πόρτα και του πρωθυπουργού καθώς διανύουμε πλέον ημερολογιακά την αντίστροφη μέτρηση προς το κορυφαίο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο και τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό παραμένουν άλυτα και δημιουργούν αλυσιδωτές αρνητικές επιδράσεις στη λειτουργία του.

Με μια ευγενική αλλά αποφασιστικού τόνου και ύφους επιστολή προς τον κ. Τσίπρα ο ΣΕΓΑΣ παραθέτει αναλυτικά όλα τα
ζητήματα που απασχολούν τον στίβο με προφανή στόχο την εξεύρεση λύσεων χωρίς να παραγνωρίζεται η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Η ομοσπονδία ζητεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό και στην επιστολή της δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της χρηματοδότησης- ειδικά για την φετινή ολυμπιακή χρονιά.
Επίσης έχει γίνει εκτενής αναφορά στο ζήτημα των υποδομών με αναφορά σε επτά στάδια, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο Καυτανζόγλειο και στο κλειστό στάδιο της Παιανίας.

Παράλληλα γίνεται λόγος επίσης για θεσμικές αλλαγές στον αθλητισμό (κίνητρα, μάθημα φυσικής αγωγής στα σχολεία κ.α.) και φυσικά στο φλέγον θέμα του παγκόσμιου αθλητισμού, που αφορά στα θέματα ντόπινγκ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η επιστολή του ΣΕΓΑΣ θα διαβιβαστεί από το Μαξίμου και στον υπουργό Αθλητισμού Στ. Κοντή πριν υπάρξουν επίσημες αντιδράσεις.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα για το πρόβλημα αναβολικών και γενετικού doping στις 12/2 στη Λάρισα
Επόμενο άρθροΧρειάζεται το ενιαίο μέτωπο στίβου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ