Με τη συμμετοχή έξι καθηγητών Πανεπιστημίων και άλλων κορυφαίων επιστημόνων θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. επιστημονική «Ημερίδα» με θέμα:
«Αναβολικά: ο μέγιστος κίνδυνος για τη Νεολαία, Γενετικό Ντόπινγκ: το μέγα πρόβλημα για την Κοινωνία».

Η εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής της Λάρισας, στο κτίριο Κατσίγρα (οδός Παπακυριαζή 22, Πλατεία Ταχυδρομείου) με συνδιοργανωτές τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Α.ΧΩ.Α, τον ΣΕΓΑΣ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων.
Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ (Α.ΧΩ.Α.) και πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης.

Για το θέμα του Γενετικού Ντόπινγκ θα εισηγηθούν οι καθηγητές Αθανάσιος Τζιαμούρτας, Αναπληρωτής Καθηγητής της Βιοχημείας της Άσκησης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Π.Θ.) και Δημήτριος Κουρέτας, Καθηγητής Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Π.Θ, ενώ ο Πρόεδρος της εταιρείας Α.ΧΩ.Α. Γιώργος Κατσιμπάρδης θα αναπτύξει το μεγάλο θέμα των αναβολικών, με την κλασική του μορφή, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Επίσης θα καταθέσουν τις επιστημονικές τους απόψεις ο καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο Πρύτανης του Π.Θ. Γιώργος Πετράκος, ο Κοσμήτορας του Τ.Ε.Φ.Α.Α, του Π.Θ., Καθηγητής Ιωάννης Κουτεντάκης, και ο Καθηγητής του Π.Θ. Δημήτρης Σούλας.

Στην έναρξη της ¨Ημερίδας¨ θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο Γ.Γ. ΣΕΓΑΣ και πρώην Πρόεδρος Βασίλης Σεβαστής, ο Ταμίας της εταιρείας Α.ΧΩ.Α, πρώην Πρόεδρος του ΚΑΤ, Τάκης Βίγλας και το Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Χαχάμης.
Στην εκδήλωση αυτή θα κάνουν παρεμβάσεις ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Α.ΧΩ.Α, πρώην Εθνικός Προπονητής ΣΕΓΑΣ, Κώστας Γαντζίας, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Αντώνης Χιώτης και ο Εθνικός Προπονητής Ε-Ν ΣΕΓΑΣ Ιωάννης Κουτσιώρας.

(από ΣΕΓΑΣ)

Προηγούμενο άρθροΆλλοι έρχονται και άλλοι πάνε – Σε προετοιμασία πολλοί πρωταθλητές μας, για θεραπείες ο Μάστορας
Επόμενο άρθροΕπιστολή του ΣΕΓΑΣ στον πρωθυπουργό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ