Απώλεια για την ελληνική αποστολή ενόψει του παγκοσμίου στη Ντόχα, καθώς εκτός τέθηκε η Βούλα Παπαχρήστου, λόγω προβλήματος στον Αχίλλειο.

Η Παπαχρήστου που ήταν η νικήτρια πέρυσι στο Ευρωπαικό, φέτος είχε κάνει 14,51μ. στο τριπλούν (θα ήταν η 9η επίδοση για το παγκόσμιο) και είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στο τέλος Αυγούστου στον τελικό D.L. στη Ζυρίχη και ακολούθως στις αρχές του Σεπτεμβρίου στο βαλκανικό, ενώ μετά ακύρωσε τη συμμετοχή της στον αγώνα Ευρώπης-ΗΠΑ λόγω γαστρεντερίτιδας.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ: “Η κορυφαία άλτρια του τριπλούν αντιμετώπισε τις τελευταίες εβδομάδες ενόχληση στον αχίλλειο, που αποδείχθηκε σοβαρότερη από τις αρχικές εκτιμήσεις. Η Παπαχρήστου έκανε σήμερα υπέρηχο και παράλληλα εξετάσθηκε από τον γιατρό της ομοσπονδίας Διονύση Χίσσα, ο οποίος της συνέστησε να ξεκινήσει άμεσα θεραπείες και να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η κατάσταση του προβλήματος της αθλήτριας επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα και παρά τις προσπάθειες που έγιναν με προσαρμογή της προπόνησης, δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα”

Από τους 16 αθλητές-τριες που είχαν πετύχει όριο για το παγκόσμιο, εκτός έχει τεθεί και η Τατιάνα Γκούσιν (δείτε->εδώ)

Προηγούμενο άρθροΣτα τείχη της Αρχαίας Λάρισας – Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα στις 29/9
Επόμενο άρθροΟι συμμετοχές στο Παγκόσμιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ