Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Τοπικός Όμιλος για την Unesco N.Λάρισας και η  Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας συνδιοργανώνουν με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον αθλητικό σύλλογο «ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ», τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Νομού Λάρισας

1) Αγώνα Δρόμου 500μ.για ΑΜΕΑ ανεξαρτήτου ηλικίας (Αρχαίο Θέατρο, αναστροφή στον κυκλικό κόμβο και στη συνέχεια Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο)

2) Αγώνα Δρόμου 800μ.για Παίδες – Κορασίδες (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα του Πηνειού, αναστροφή στην πιάτσα ταξί και στη συνέχεια πάλι Γέφυρα του Πηνειού, Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο)

3) Αγώνα Δρόμου 2000μ. Ανδρών –Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα του Πηνειού, Γεωργιάδου, Δήμητρας, Βύρωνος , πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, Μητροπολίτου Αρσενίου, Αγίου Αχίλλειου, Πολυκάρπου, Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο) και

4) Αγώνα Δρόμου 7000μ. στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας, Ανδρών –Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα Πηνειού, Γεωργιάδου, Αεροδρομίου, Ηρώων Πολυτεχνείου Λαγού, Κραννώνος, Σκίπης, Αθηνάς, Καλλιθέας, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο) με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα» με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στο θέμα των χρόνιων παθήσεων. 
Επίσης, η διοργάνωση, γίνεται στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτισμού 2019 με σκοπό την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου και του ιστορικού κέντρου της πόλης της Λάρισας.

Οι Οργανωτές ΕΚΤΟΣ από τους αθλητές και τις αθλήτριες, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ κυρίως στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ Ή ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.

ΤΟΠΟΣ – ΗMΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ
ΛΑΡΙΣΑ – Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκινήσεις θα δοθούν απ’ το Αρχαίο Θέατρο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ

09:30 – Αγώνας Δρόμου ΑΜΕΑ 500 μέτρων
09:50 – Αγώνας Δρόμου Μαθητών Δημοτικού 800 μέτρων 
10:25 – Αγώνας Δρόμου Ανδρών –Γυναικών 2000 μέτρων στον λόφο του Φρουρίου
10:30 – Αγώνας Δρόμου Ανδρών –Γυναικών 7000 μέτρων στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ 
 ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ 14 ΚΑΙ ΑΝΩ   2000 & 7.000 ΜΕΤΡΑ
 ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   800 ΜΕΤΡΑ

Δηλώνετε, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετέχετε στον Αγώνα 800μ, 2000 και 7000μ. του Τοπικού Ομίλου για την Unesco N. Λάρισας. Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ.

Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας. Ακόμα δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.

Για τους δρομείς κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα-κηδεμόνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα γίνονται με δυο τρόπους:

1) Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στη ιστοσελίδα: segas- thessalias.gr  
από Δευτέρα 9/9/2019 έως Τετάρτη 25/9/2019.

2) Μέσω χειρόγραφης αίτησης, την οποία θα καταθέτουν στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2, 3ος όροφος (ώρες 9.00 – 15.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή) από Δευτέρα 9/9/2018 έως Παρασκευή 27/9/2018.

Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί μετά την ανωτέρα ημερομηνία δεν θα θεωρείται έγκυρη.

Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.

Οι αιτήσεις για τις δηλώσεις συμμετοχής {για όλους τους αγώνες} θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του αγώνα segas-thessalias.gr στην καρτέλα Εγγραφές, στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη 2, 3ος όροφος).

– Αναμνηστικά Μετάλλια και μπλουζάκια θα δοθούν σε όλους τους Συμμετέχοντες.
– Ειδική απονομή σε όλα τα ΑΜΕΑ που θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή στους αγώνες των 2000 και 7000μ είναι 5 ευρώ , ενώ για ομάδες
1) των 10 τουλάχιστον αγωνιζομένων 
2) των αθλητών του ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ
3) των μελών του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας και 
4) των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Νομού Λάρισας είναι 3 ευρώ 
και η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:

Α) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : GR 9401102520000025200311196

Β) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2, 3ος όροφος (ώρες 9.00 – 15.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή).

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Ο αγώνας δρόμου στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας των 7000 μ και ο αγώνας των 2000μ θα υποστηρίζεται από σύστημα Ηλεκτρονικής Χρονομέτρησης και όλοι οι δρομείς πρέπει να αγωνισθούν με τον αριθμό συμμετοχής τοποθετημένο σε εμφανές σημείο στην ενδυμασία τους.
Ο μαθητικός αγώνας 800μ δεν θα υποστηρίζεται από ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μετά την λήξη κάθε αγώνα θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τριών {3} πρώτων δρομέων {Άνδρες-Γυναίκες]. Τα επίσημα αποτελέσματα όλων των δρομέων που συμμετείχαν στους αγώνες θα ανακοινώνονται από τους υπεύθυνους ηλεκτρονικής χρονομέτρησης στην ιστοσελίδα www.segas-thessalias.gr.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από γιατρούς και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο. Επίσης, σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Ομάδες Διασωστών Σαμαρειτών, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που αυτή παραστεί ανάγκη.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ 
Οι αριθμοί θα παραλαμβάνονται από Πέμπτη 26-9 μέχρι Παρασκευή 27-9 στα Γραφεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Παναγούλη 2 Λάρισα και για όσους δεν μπορέσουν την ημέρα του αγώνα στο Αρχαίο Θέατρο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
2410537048 (9:00-15:00)
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 2, 41222 ΛΑΡΙΣΑ
EMAIL: segas.thessalias@gmail.com

Προηγούμενο άρθροΜε 4+1 η Κύπρος στη Doha
Επόμενο άρθροΕκτός παγκοσμίου η Παπαχρήστου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ