Για λιγοτερο απο 1″ εχασε το οριο η Εφεντακη στα 3000μ στη β’ ημερα του πανελληνιου Πρωταθληματος. Ηταν μια κουρσα οπου ουσιαστικα η Κεφαλα αλλα και η Κοκκιναριου την οδηγησαν μεχρι καποιο σημειο και την βοηθησαν ιδιαιτερα. Και οι 2 αυτες αθλητριες οπως και η Ποπη Αστροπεκακη εγκατελειψαν. Παντως οι συνεχεις προσπερασεις σε αλλες αθλητριες τις οποιες καλυψε με μια -και 2 και 3 και 4- στροφες την εκαναν να χασει πολυτιμο οπως αποδειχθηκε χρονο.
Κατι που θα πρεπει να προβληματισει τον ΣΕΓΑΣ καθως το επιπεδο για τελικους Πανελληνιου πρωταθληματος ηταν παρα πολυ χαμηλο σε πολλες περιπτωσεις. Το να μενουν αθλητριες τοσο πολυ πισω σε μια τελικη κουρσα ή να μην φτανουν το σκαμμα στο τριπλουν ηταν χαρακτηριστικο και καλο θα ηταν να εφαρμοζονται καποια ορια εστω σαν αυτα τα ορια βαθμολογησης διασυλλογικου.
Το να μην γινονται προκριματικοι σε πολλα αγωνισματα γυναικων, οπως και οι χαμηλες επιδοσεις που χρειαζονταν για προκριση σε τελικο ή και για το βαθρο σε πολλα αγωνισματα υποδηλωνουν ενα ιδιαιτερα υποβαθμισμενο πρωταθλημα -ακομα και το οτι κατηντησε ημεριδα με “λαγους” σε κουρσες (μέχρι και στα 3000μ ανδρων σαφως παρατυπα κι αντικανονικα απο αθλητη που εμεινε μια στροφη πισω)
(Τα παραπάνω αποτελούν συγκεντρωμένες απόψεις αρκετών αθλητών που συμμετείχαν ή που παραβρέθηκαν στην Παιανία)
Δείτε ολα τα αποτελέσματα ανα ημέρα:
http://www.stivoz.gr/?p=17262