Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. θα γίνει στις 16 Μαίου στο Α΄Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης “Γεώργιος Κοσικίδης”.

update 12/5 : ” λόγω τεχνικών προβλημάτων που ενέσκηψαν την τελευταία στιγμή και χωρίς να φαίνεται ότι θα επιλύνονταν εγκαίρως, αποφασίστηκε η μεταφορά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην εμβέλεια του ίδιου Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού.”

-> Πρόγραμμα/πληροφορίες

Το αγώνισμα των 10.000μ. από το 1996 γίνεται χωριστά από το κεντρικό πανελλήνιο πρωτάθλημα. Από το 2011 διεξαγόταν συνεχώς στα Μέγαρα ενώ πέρυσι έγινε τελικά -στα μέσα Ιουλίου- στο Ορεστικό. 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 10/5.

Με τα ισχύοντα, θα απαιτείται υποχρεωτικά πρόσφατο αρνητικό αποτέλεσμα γρήγορου τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (Ag-RDTs) του κορονωιού SARS-CoV-2 (Rapid test). Το τεστ θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ώρες πριν τη συμμετοχή στον αγώνα. Το αποτέλεσμα του τεστ θα παραδίδεται στους Υπεύθυνους της Αίθουσας Κλήσης.

Εάν τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων έχουν διαμορφωθεί ευνοϊκότερες συνθήκες σχετικά με την πρόληψη του COVID – 19, τότε θα γίνουν οι απαιτούμενες προσαρμογές και σύμφωνα με το ισχύον τότε υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων στίβου.

-> Υγειονομικό πρωτόκολλο

-> Καλεντάρι 2021

Προηγούμενο άρθροΚαλό ξεκίνημα Υφαντίδου στους αγώνες συνθέτων
Επόμενο άρθροΜιραμπελο (Αγ.Νικόλαος) 29.4.2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ