Με το μέλλον του ελληνικού στίβου γέμισε το στάδιο των Τρικάλων, καθώς εκεί φιλοξενείται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων ήδη τρεις αθλητές φρόντισαν ώστε να μεγαλώσει η παρέα για το Ντόνετσκ. Ο Γιάννης Γιαζιτζόγλου προσγειώθηκε στα 15,42 μ. στο τριπλούν, βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ, για να πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το ίδιο κατάφερε και ο Γιάννης Μπέικος, καθώς έστειλε το δίσκο στα 68,73 μέτρα. Πήρε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα, πίσω από τον Αλέξη Προδανά ο οποίος ήδη έχει βγάλει «εισιτήριο» για Ντόνετσκ και κέρδισε τη δισκοβολία με 74,13 μέτρα.

Όριο για το Παγκόσμιο έπιασε και ο Κώστας Μίγας. Ο αθλητής που είχε σημειώσει επίδοση καλύτερη από το όριο στα 1.500 μ. αλλά σε μη αξιολογημένο αγώνα, έβγαλε τελικά «εισιτήριο» στα 2.000 μ. στιπλ. Τερμάτισε σε 5.56.80 και έπιασε το 5.58.00 που αποτελούσε το όριο.

Από τις επιδόσεις που ξεχώρισαν ήταν το 12.29 που σημείωσε η Ελένη Πιτσάβου στα 100 μ., αλλά και το 12,30 μ. της Κωνσταντίνας Ρωμαίου στο τριπλούν, η οποία πλησίασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας (12,45 μ.).

Τα αποτελέσματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ