Στην μακράν καλύτερη ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, είχαμε μια εκπληκτική κούρσα στα 400μ. εμπόδια γυναικών, με τη Muhammad να βελτιώνει το παγκόσμιο ρεκόρ της!

-> Αποτελέσματα

Οι παρουσίες στον τελικό τόσο της Dalilah Muhammad -που φέτος πέτυχε μετά από 16 χρόνια παγκόσμιο ρεκόρ- όσο και της 20χρονης Sydney McLaughlin, προμηνυαν μια πολύ καλή κούρσα, κάτι που συνέβη με το παραπάνω.

Οι 2 Αμερικανίδες για μισή κούρσα συμβάδιζαν -με διαφορά από τις υπόλοιπες- και η Muhammad, που έτρεχε 2 διαδρόμους μπροστά, σταδιακά πήρε προβάδισμα, ενώ η McLaughlin μείωσε πολύ φτάνοντας κοντά στο τέλος.

Το χρονόμετρο έδειξε 52.16 με τη Muhammad να πετυχαίνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ, ενώ εντυπωσιακή και η επίδοση της McLaughlin που με 52.23 βελτίωσε περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο το ατομικό της κι έγινε έτσι η 2η αθλήτρια διαχρονικά.

Πιο πίσω, στον ενδιάμεσο διάδρομο το χάλκινο πήρε η Τζαμαικανή Rushell Clayton με 53.74 κάνοντας ατομικό ρεκόρ ενώ από την εξωτερική στην 4η θέση τερμάτισε με ρεκόρ Ελβετίας 54.06 η Lea Sprunger, με τη Hejnova δίπλα της να ακολουθεί σε 54.23.

-> Ειδική σελίδα για το παγκόσμιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here