Δύο πράγματα αποτελούν παραδοσιακά το αρχικό άγχος μιας ελληνικής αποστολής στο εξωτερικό για μεγάλη διοργάνωση. Να φτάσει ομάδα χωρίς πρόβλημα στον τελικό προορισμό και να το ίδιο να συμβεί με τα κοντάρια. Ευτυχώς για το δεύτερο υπήρξε… διεθνής ενημέρωση από το Σόποτ.

Ούτε να ήξερε το Spikes λοιπόν για το ελληνικό… δράμα και φρόντισε να στείλει το καθησυχαστικό μήνυμα. “Καλά νέα για τους Έλληνες, τα κοντάρια σας έφτασαν στο Σόποτ”, έγραψε στο Twitter, ενώ δημοσίευσε και μια θήκη με το όνομα της ελληνικής ομάδας. Το μόνο που παρέλειψε το Spikes ήταν να αναφέρει αν έφτασαν τόσο τα… εργαλεία της Νικόλ Κυριακοπούλου όσο και του Κώστα Φιλιππίδη, αφού η ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα έχει δυο επικοντιστές. Πάντως αμφότερα τα… πακέτα παραδόθηκαν.

Βέβαια, το Spikes δεν γνωρίζει το… δράμα που έζησε πέρυσι η Κυριακοπούλου όταν δεν της παραδόθηκαν εγκαίρως τα κοντάρια της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, ούτε το γεγονός οτι ο Φιλιππίδης έχει… κλάψει κοντάρια σε αποστολή γιατί του τα κατέστρεψαν στη μεταφορά. Απλά η ομάδα του Spikes καλύπτει τα δρώμενα του στίβου με την πιο ανατρεπτική και τρελή ματιά.

Πέρα από τα κοντάρια βέβαια, στο Σόποτ έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης και η ελληνική αποστολή, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Προηγούμενο άρθροΟι μάρτυρες «καίνε» τον Pistorius στη δίκη –Άκουσαν τον καβγά του με την Steenkamp πριν τη σκοτώσει
Επόμενο άρθροΠού θα δούμε το 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ