Ο πρωταθλητής του Μαραθωνίου, Κώστας Γκελαούζος, σε ανάρτησή του εκφράζει ανησυχία για τον ενδεχόμενο ορισμό του πανελληνίου πρωταθλήματος, σε έναν μήνα, στο Σχοινιά – όπου διεξήχθη πρόσφατα του ημιμαραθωνίου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα ακόλουθα:

Ελπίζω η ιδέα της διεξαγωγής του πανελλήνιου πρωταθλήματος μαραθωνίου στις εγκαταστάσεις του Σχοινιά, μετά από τις κακές επιδόσεις που ανάγκασαν τους αθλητές οι σίγουρα κακές καιρικές συνθήκες να κάνουν στον ημιμαραθώνιο, να είναι απλά μια ιδέα!!

Καλό είναι αφού θεωρουμε εθνικό αγώνισμα τον Μαραθώνιο, να του δείχνουμε και την ανάλογη προσοχή και όταν είναι εκτός από την πολύ όμορφη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Αθήνας ή οποιασδήποτε αλλης εγχώριας διοργάνωσης. Οι αθλητές δεν είναι «μια διαδικασία απλά να γίνει.». Υπάρχουν μήνες προετοιμασίας από πίσω και άλλο να σου τύχουν κακές καιρικές συνθήκες και άλλο να παίζεις με τις ελπίδες μήπως σου τύχουν καλές καιρικές συνθήκες ,αφού γνωρίζεις ότι σε ένα τέτοιο μέρος θα έχει αρκετό κόντρα αέρα.

Ελπίζω αυτά που γράφω να βοηθήσουν στην απόφαση μιας άψογης διοργάνωσης στην οποία όλοι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις τόσες μέρες κούρασης που εβαλαν στην πλάτη τους. Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες εποχές και όλοι ψάχνουμε την καλύτερη των λύσεων σε κάθε μας πρόβλημα.

Μακάρι να ήταν τα πράγματα αλλιώς και να απολαμβάναμε όλοι, όπως κάθε χρόνο, την διαδρομή της κλασικής διαδρομής και τον Αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας όπως η ιστορία έχει ορίσει.

Προηγούμενο άρθροΠώς τα ρεκόρ και οι δρομείς που τα πετυχαίνουν μπορούν μας διδάξουν
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση ΔΣ ΣΕΓΑΣ ενόψει αρχαιρεσιών – Κάλεσμα ΑΚΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ