Ακριβά θα πληρώσει ο ΣΕΓΑΣ την επιβολή της τάξης στους ξενώνες του Αγ. Κοσμά. Όσοι έχουν ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με το ποιος μένει στα δωμάτια έχει αποτύχει παταγωδώς, αφού υπάρχουν ακόμη αρκετοί που βρίσκονται εκεί παρότι κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείται από την αθλητική τους παρουσία. Τώρα, ένα νέο μέτρο του διευθυντή των εγκαταστάσεων δίνει αφορμή για να μπει η τάξη.

Στα γραφεία της ομοσπονδίας έφτασε έγγραφο για αυτό που είχε συζητηθεί αρκετές φορές και πλέον είναι επίσημο: απαιτείται καταβολή ενοικίου για τα δωμάτια που έχουν παραχωρηθεί σε κάθε ομοσπονδία. Και μάλιστα… τσουχτερό. Στο έγγραφο που έστειλε ο διευθυντής των εγκαταστάσεων, Κώστας Πρίφτης, γίνεται αναφορά για 300 ευρώ το μήνα για τις σουίτες και 150 για τα υπόλοιπα δωμάτια.

Αυτό βέβαια μόνο ευχάριστο δεν ακούστηκε για το ΣΕΓΑΣ, που… παλεύει με τα κύματα για να μην μειωθεί δραματικά η επιχορήγηση. Και βέβαια τα 300 ευρώ για μία σουίτα στον Αγ. Κοσμά είναι ιδιαίτερα… αλμυρή τιμή, αφού προφανώς οι άνθρωποι των εγκαταστάσεων δεν υπολόγισαν τη δραματική πτώση των ενοικίων στην αγορά!

Ακόμη κι έτσι όμως, αυτό το μέτρο θα αποτελέσει την ώθηση που προφανώς περίμενε ο ΣΕΓΑΣ τόσα χρόνια για να βάλει μία τάξη στους ξενώνες. Με δεδομένο πως πλέον θα βγαίνουν χρήματα από το ταμείο της ομοσπονδίας για τα δωμάτια, αποκλείεται να επιτραπεί η παραμονή σε αυτά αθλητών που δεν δικαιολογούν την παρουσία τους εκεί.

Σε επικοινωνία με τον Πρίφτη ο Κώστας Παναγόπουλος ζήτησε παράταση χρόνου, προκειμένου να βγουν οι κατηγορίες του σχεδιασμού των αθλητών της ομοσπονδίας, ώστε να διαπιστωθεί και πόσα δωμάτια θα είναι απαραίτητα για το στίβο.

Σε ότι αφορά τους ξενώνες στο ΟΑΚΑ, από το ΣΕΓΑΣ διαβεβαιώνουν πως μόλις βγει ο σχεδιασμός οι αθλητές που δικαιούνται δωμάτιο θα πάρουν το κλειδί στο χέρι.

Προηγούμενο άρθροΝέα… πυραμίδα με επιτροπές στο ΣΕΓΑΣ
Επόμενο άρθροΠιο αυστηρό το «κάστινγκ» των προπονητών – Οι «ανεπιθύμητοι» και οι συνέπειες για τους αθλητές τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ