Η νέα εποχή για την ομοσπονδία ξεκινά με τις επιτροπές. Στη συνεδρίαση του ΔΣ εγκρίθηκαν οι νέες με τις οποίες θα κινηθεί ο ΣΕΓΑΣ για την επόμενη χρονιά, με μεγαλύτερη βαρύτητα βέβαια στους επιτελικούς τεχνικούς.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος παραμένει στην κορυφή της τεχνικής ηγεσίας ως εθνικός προπονητής και αποκτά έναν ισχυρό συνεργάτη, τον Γιώργο Πομάσκι που θα είναι συντονιστής ομοσπονδιακών τεχνικών. Πέρα από αυτό, οι αλλαγές στα τεχνικά ζητήματα ήταν ελάχιστες.

Όπως αναμενόταν οι επιτελικοί των Εφήβων/ Νεανίδων και Παίδων/ Κορασίδων, Γιάννης Κουτσιώρας και Γιάννης Κουτσοφλίνης προστέθηκαν στην Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού που πλέον γίνεται Εθνικών Ομάδων, ενώ αυτό που αιφνιδίασε ακόμη και τους υπόλοιπους τεχνικούς ήταν η παραμονή του Χρήστου Μελέτογλου στην επιτροπή.

Δεν είναι μυστικό πως η συνεργασία του με τον Ευαγγελόπουλο δεν ήταν αρμονική- επιεικής χαρακτηρισμός- ενώ και τα νέα πρόσωπα της επιτροπής είχαν τις ενστάσεις τους για την παραμονή του σε αυτή. Παρόλα αυτά, ο Μελέτογλου είναι ακόμη στέλεχός της, με τον σχεδόν ασαφή τίτλο του συντονιστή των κέντρων υψηλού αθλητισμού. Βέβαια, στο ΟΑΚΑ έως τώρα έκανε… κουμάντο ο Πομάσκι, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει, ενώ στον Αγ. Κοσμά υπάρχει ο Δημήτρης Χαλβατζάρας, αλλά προφανώς στο ΣΕΓΑΣ θεωρούν ότι υπάρχει ανάγκη ενός συντονιστή για τους… συντονιστές.

Παράλληλα δημιουργήθηκε και η επιτροπή αθλητικού σχεδιασμού, που θα έχει την ευθύνη για τη λειτουργία όλου του προπονητικού και αγωνιστικού πλάνου της ομοσπονδίας, ενώ θα παρακολουθεί τη λειτουργία και τις αποφάσεις των Επιτροπών Εθνικών ομάδων. Επικεφαλής σε αυτή ο Βασίλης Σεβαστής, που ούτως ή άλλως και όλα τα χρόνια που ήταν πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είχε τον τελευταίο λόγο ακόμη και στα τεχνικά ζητήματα.

Επιτροπή Εθνικών Ομάδων

Δημήτρης Ευαγγελόπουλος (Εθνικός Προπονητής)

Γιώργος Πομάσκι (Συντονιστής Ομοσπονδιακός)

Γιάννης Κουτσιώρας (Υπεύθυνος Ε/Ν)

Γιάννης Κουτσοφλίνης (Υπεύθυνος Π/Κ)

Δημήτρης Μιχελαράκης (Υπεύθυνος Κέντρου Β. Ελλάδος)

Χρήστος Μελέτογλου (Συντονιστής Κέντρων)

Επιτροπή Ανάπτυξης

Αποστόλης Αποστολόπουλος

Μάρκος Καλούδης

Χρήστος Χρυσοστομίδης

Στέφανος Ματάκης

Επιτροπή Αγώνων

Ανδρέας Γκόγκας (Διευθυντής Αγώνων)

Δημήτρης Χαλβατζάρας

Εκπρόσωπος Αθλητών

Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος

Όλες οι επιτροπές του ΣΕΓΑΣ

Προηγούμενο άρθροΟ ΣΕΓΑΣ σχεδιάζει τη νέα εποχή, αλλά το ταμείο έχει μόνο ερωτηματικά
Επόμενο άρθρο«Τσουχτερό» νοίκι για τους ξενώνες στον Αγ. Κοσμά – Ευκαιρία να μπει τάξη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ