Υπάρχει ένα κλειστό στάδιο στίβου στην Παιανία, στο οποίο έχουν διεξαχθεί και πανελλήνια πρωταθλήματα. Ολοκληρωμένο, με χρήματα του ελληνικού λαού.

Για λόγους που δεν έχω καταλάβει, παραμένει εδώ και χρόνια κλειστό, εγκαταλειμμένο στην τύχη του, απογυμνωμένο από πάσης φύσεως υλικό.

Σε μια χώρα που είναι ζητούμενο ένα κλειστό προπονητήριο, σε μια χώρα που υπάρχει, είναι έτοιμο ένα στάδιο κλειστού στίβου (και βόλεϊ, μην το ξεχνάμε) η πολιτεία αδιαφορεί προκλητικά στην επαναξιοποίησή του.

Δεν ξέρω ποιοι εμπλέκονται ακριβώς για το χάλι αυτό, αλλά είναι υπόλογοι στην αθλητική νεολαία της χώρας και κατ’ επέκταση στον ελληνικό λαό που ακριβοπλήρωσε το συγκεκριμένο έργο.

Και βέβαια είναι συν-υπόλογοι όσοι ανέχονται αυτό το έγκλημα και σήμερα.

Προηγούμενο άρθροΤα 31α Κυριακίδεια στις 26/1/2020 στη Φιλοθέη
Επόμενο άρθροΌλα τριγύρω αλλάζουνε …κι όλα τα ίδια μένουν
Ο Μανώλης Λαμπράκης προσφέρει πολλά χρόνια ως προπονητής (τώρα στον ΓΣ Κερατέας) και ζει από κοντά τον ελληνικό στίβο, με τα πρώτα βήματα στο Στάδιο Καραισκάκη. Υπήρξε σπρίντερ, μέλος της εθνικής ομάδας. Επίσης όμως είναι δημοσιογράφος και είναι από τους πλέον κατάλληλους να σχολιάσει με τον δικό του ουσιαστικό, ρομαντικό ή και καυστικό τρόπο θέματα και καταστάσεις εντός κι εκτός στίβων

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ