Οχι πως στο διάστημα που υπήρχε διοίκηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά υπήρχε αρμονία, λογική και ανάπτυξη, αλλά πλέον η κατάσταση στις μεγαλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, μοιάζει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Και όταν λέμε έλεγχο αναφερόμαστε κυρίως στο τι συμβαίνει στους ξενώνες. Το περιστατικό μεταξύ της Κυριακόπουλου και της Θάνου έφερε και πάλι στο προσκήνιο την αδυναμία, τόσο των εκάστοτε διοικήσεων του Αγίου Κοσμά όσο και του ΣΕΓΑΣ, να βάλουν ένα όριο και φυσικά να θεσπίσουν κανόνες.

Η Κυριακοπούλου έχει στα χέρια της έγγραφο από το ΣΕΓΑΣ, στο οποίο αναφέρεται πως από τις 2 Νοεμβρίου η σουίτα χρεώνεται στο όνομά της. Το ίδιο διάστημα δηλαδή, που η Θάνου θεωρούσε ότι ο χώρος της ανήκει. Κάπως έτσι η επικοντίστρια – και αφού είδε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση από την Θάνου -, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κλειδαρά, θεωρώντας ότι έχει το δικαίωμα να προβεί σε μια τέτοια κίνηση. Αποτέλεσμα αυτού να υπάρξουν αντιδράσεις και πλέον η τύχη της σουίτας να είναι στα χέρια της διοίκησης (όταν και εφόσον υπάρξει).

Το ποιοι χρησιμοποιούν τους ξενώνες είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει ουσιαστικά την ομοσπονδία, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν παιδιά που είναι στην… αναμονή. Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ακούει μόνο… «θα» τον τελευταίο μήνα, ενώ ο Νίκος Καψής αναγκάστηκε να γυρίσει στον Πύργο γιατί ακόμη περιμένει να τον ενημερώσουν για το πότε θα μπει σε δωμάτιο. Πολλές από τις κλίνες χρησιμοποιούνται από αθλητές που έχουν πάψει από χρόνια να ασκούν την αθλητική τους ιδιότητα, ενώ κάποιοι άλλοι έστω κι αν έχουν μαζέψει τα πράγματά τους κρατούν τα κλειδιά. Την ίδια ώρα οι αντιφάσεις στις λίστες που κυκλοφορούν σχετικά με το ποιοι μένουν στα δωμάτια είναι κάτι παραπάνω από μεγάλες. Αλλα ονόματα έχει στα χέρια του ο ΣΕΓΑΣ, άλλα η διοίκηση και τελικά άλλα πρόσωπα συναντά όποιος κάνει μια βόλτα στις εγκαταστάσεις.

Προηγούμενο άρθροΚαι το μπάχαλο συνεχίζεται
Επόμενο άρθρο15 Δεκεμβρίου η τελετή βράβευσης του μαθητικού αθλητισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ