Το τι συμβαίνει στους ξενώνες του Αγίου Κοσμά είναι ένα θέμα που χωράει συζήτηση. Κυρίως γιατί είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς ποιοι πρέπει να μένουν στο αθλητικό κέντρο, και ποιοι τελικά έχουν αποκτήσει αυτό το προνόμιο.
Ενα από τα τελευταία περιστατικά που συνέβη στο χώρο, ήταν μεταξύ της Κατερίνας Θάνου και της Νικόλ Κυριακοπούλου. Η δεύτερη ζήτησε από το ΣΕΓΑΣ σουίτα και η ομοσπονδία αποφάσισε να απευθυνθεί στη Θάνου (ναι, έχει ακόμη δωμάτιο στους ξενώνες), προκειμένου να δώσει τα κλειδιά του δωματίου, που έτσι και αλλιώς δεν χρησιμοποιεί. Αρχικά οι δύο γυναίκες ήρθαν σε επικοινωνία, όπου η Θάνου διαβεβαίωσε την Κυριακοπούλου ότι άμεσα θα της έδινε τα κλειδιά. Δεδομένου του ότι η Ολυμπιονίκης των 100 μ. καθυστερούσε, η Κυριακοπούλου αποφάσισε να πάρει κλειδαρά και να ανοίξει το δωμάτιο! Κίνηση που προκάλεσε τον εκνευρισμό της Θάνου (αλλά και της διεύθυνσης του σταδίου), η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που για ακόμη μία φορά φάνηκε είναι η αδυναμία τόσο της διοίκησης του Αγίου Κοσμά όσο και του ΣΕΓΑΣ να επιβάλλουν κανόνες, τους οποίους θα τηρούν οι αθλητές. Εδώ και μήνες, ο υπεύθυνος του ΣΕΓΑΣ για τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, Χρήστος Μελέτογλου, διαβεβαιώνει ότι τα δωμάτια θα αδειάσουν από αθλητές που δεν δικαιούνται να μένουν μέσα. Κάτι που δεν έχει γίνει. Την ίδια ώρα αθλητές που έρχονται από την επαρχία δεν έχουν που να μείνουν γιατί τα…δωμάτια είναι γεμάτα. Αυτό είναι αλήθεια. Μόνο που αρκετά από αυτά κατοικούνται από αθλητές, που ναι μεν κάποτε πρόσφεραν στον ελληνικό στίβο, όμως τώρα ήρθε η ώρα να δώσουν την σκυτάλη στους νεότερους. Και πέρα από όλα αυτά, οι αθλητικές εγκαταστάσεις παραμένουν τους τελευταίους μήνες δίχως διοίκηση, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την αναρχία που υπάρχει στο χώρο.

Προηγούμενο άρθροΟι θέσεις του συνδέσμου προπονητών στίβου, όπως αυτές μοιράστηκαν στη Γ.Σ. του ΣΕΓΑΣ
Επόμενο άρθροΤο έγγραφο του ΣΕΓΑΣ και η ακυβερνησία των εγκαταστάσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ