Αν και θα μπορούσε να το είχε πράξει νωρίτερα, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος επέλεξε να παραιτηθεί την παραμονή της γενικής συνέλευσης του ΣΕΓΑΣ που οργανώθηκε… προς τιμήν του. Ακόμη κι έτσι, το πρόγραμμα στα Τρίκαλα δεν άλλαξε.

Ο πρώην ταμίας της ομοσπονδίας είναι και πρώην μέλος πλέον, αφού τα σωματεία ομόφωνα ψήφισαν την παύση του από το ΔΣ. Πριν από την ψηφοφορία, ο Κώστας Παναγόπουλος χαρακτήρισε επιβεβλημένη αυτή την εξέλιξη καθώς ο Ανδριόπουλος «με τις πράξεις και ενέργειές του έβλαψε τον ΣΕΓΑΣ. Αν είχαν ευοδωθεί όλες οι πράξεις του θα φτάναμε ακόμη και στην αναστολή λειτουργίας της Ομοσπονδίας», ενώ πρόσθεσε πως «Το προεδρείο στο οποίο μετείχε ως ταμίας ο κ Ανδριόπουλος, λειτούργει ως ενιαίο και άρρηκτο σώμα βασισμένο στους κανόνες της αμοιβαιότητας, του σεβασμού και της εμπιστοσύνης, δυστυχώς ο κ Ανδριόπουλος δεν τα είχε όλα αυτά, έσπασε αυτούς τους δεσμούς».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ υπογράμμισε πως στοιχειώδης σεβασμός θα σήμαινε την παρουσία του Ανδριόπουλου στη γενική συνέλευση, για να πει τις απόψεις και τις διαφωνίες του.

Με πρόταση του Προέδρου η ΓΣ ομόφωνα εξουσιοδότησε το ΔΣ να προβεί στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για να διαπιστωθεί αν συνίστανται λόγοι ώστε να προσφύγει στην δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση προς τα μέλη του ΔΣ από το πρώην μέλος.

Μιλώντας για το θέμα ο Βασίλης Σεβαστής είπε πως ο Ανδριόπουλος «Καταστρατήγησε την λειτουργία της Ομοσπονδίας σε κάθε επίπεδο. Έστελνε καταγγελίες στους αθλητικούς και πολιτειακούς φορείς τραυματίζοντας την εικόνα μας».

Προηγούμενο άρθρο«Ζόρικη» η πρόκριση για το επί κοντώ στο Παγκόσμιο Κλειστού – Νέα δεδομένα
Επόμενο άρθροΑυλαία στα Run Greece –Ο Παπαχρήστος ξανάγινε αθλητής και οι δρομείς του προπονητές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ