Ο Γυμναστικός Σύλλογος Πράξανδρος γιόρτασε στις 17 Οκτωβρίου 2019 τα εκατοντάχρονά του, σε μια εκδήλωση όπου το τιμημένο παρελθόν του έσμιξε με το δοξασμένο παρόν, με φόντο το λαμπρό μέλλον.

Η γιορτή του Γυμναστικού Συλλόγου της Κερύνειας έλαβε χώρα στην αίθουσα «Σόλων Τριανταφυλλίδης» της Τράπεζας Κύπρου, στη Λευκωσία. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από Κερυνειώτες (και μη) κάθε ηλικίας, σε κλίμα υπερηφάνειας και συγκίνησης. Ο ολυμπιακός πυρσός (το έμβλημα του συλλόγου), μοιάζει άσβεστος στις ψυχές των ανθρώπων του.

Ο Σύλλογος τιμήθηκε με την αθρόα προσέλευση και προπάντων τίμησε τους ανθρώπους που τον κράτησαν όρθιο μέσα στις αντιξοότητες. Και συνάντησε πολλές και τρομερές δυσκολίες ο Γ.Σ. Πράξανδρος στην πορεία του, από το 1919, όταν ιδρύθηκε, έως σήμερα, που κλείνει 45 χρόνια στην προσφυγιά, μακριά από τη φυσική του έδρα, την Κερύνεια, και το ιδιόκτητο γήπεδό του, το Δημητριάδειο Στάδιο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, διά του Συμβούλου του επί αθλητικών θεμάτων, Φοίβου Ζαχαριάδη, ο Μητροπολίτης Κερύνειας, Χρυσόστομος, ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, Περικλής Μάρκαρης, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Πράξανδρος, Κρίτων Γεωργιάδης, η αντιδήμαρχος Κερύνειας (εκ μέρους της δημάρχου, Ρίτας Ελισσαίου-Κωμοδίκη), Μαρία Μουστάκα- Κουρούγιαννη.

(απόσπασμα από ΚΟΕΑΣ)

Προηγούμενο άρθροΠρος το παρόν ας κάνουν εκεχειρία!
Επόμενο άρθροΗμιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ