Μετά τον αγώνα στο Hengelo -που συνέπεσε και με τον αγώνα Diamond League στις 22/5- όπου ξεχώρισε η Daphne Schippers με τα 22.02 στα 200μ., υπό βροχή, ο 7ος αγώνας (από τους 12) της σειράς World Challenge γίνεται την Τετάρτη 25 Μαίου στο Dakar, με 3 Ελληνικές και μια Κυπριακή παρουσία.

Εκεί, μετά την πολύ καλή κούρσα με 13.38 στο Rabat, θα συνεχίσει ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ. εμπόδια με δυνατότητα ακόμα και για το πανελλήνιο ρεκόρ του, των 13.33. Ο Δουβαλίδης έχει αρχικά οριστεί να αγωνιστεί στον 7ο διάδρομο και θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων, τους Αμερικανούς Porter και Ash -αλλά πολύ πιθανόν και τον J.Eaton- καθώς και τον ΝοτιοΑφρικανο Alkana που είχε τερματίσει μπροστά του στον αγώνα της Κυριακής.

Στο επικοντώ θα είναι η Στέλλα Λεδάκη με απώτερο στόχο το όριο των 4,50μ.
Στη δισκοβολία θα αγωνιστεί η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει θέση το προηγούμενο Σάββατο στο Halle.

Στη σφυροβολία που είναι και αγώνας για το Challenge του αγωνίσματος που γίνεται ξεχωριστά, θα λάβει μέρος για την Κύπρο ο Κώστας Σταθελάκος ενώ ξεχωρίζει ο Μολδαβός Marghiev, o Τσέχος Melich και ο Αιγύπτιος Abdelgawad.
Στη σφυροβολία γυναικών θα αναμετρηθουν μεταξύ άλλων η Heidler με τη Marghieva.

Προηγούμενο άρθροPerformance22 – Το ολοκληρωμένο, μεθοδικό και οργανωμένο σύστημα προπόνησης, 25-26/6
Επόμενο άρθροΘετικά 31 δείγματα από Πεκίνο2008, τα 14 από Ρώσους – επιβεβαιώνουν Chicherova, αναμένονται ονόματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ