Αρκετοί είναι οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για τις ημέρες αυτές και θα υπάρξει μια συνεχής ροή αγωνιστικής δράσης.

Αρχή σήμερα με το Διεθνές Μίτινγκ Στίβου “Athens Sprint Men’s Gala” στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού, Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”. Νυφαντόπουλος και Ζήκος που μας χάρισαν ωραία κούρσα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και αρκετοί ακόμα Έλληνες αλλά και ξένοι αθλητές θα λάβουν μέρος σε σπριντ 100μ., 150μ. και 110μ. εμπόδια – ενώ θα γίνουν και αγωνίσματα ΑμεΑ και Ακαδημιών.
-> Πρόγραμμα/πληροφορίες

Την Παρασκευή θα γίνει το “1ο Αλεξανδρινό μίτινγκ στίβου“, την Παρασκευή στο ανακατασκευασμένο Στάδιο της Αλεξάνδρειας, στην μνήμη του Γιώργου Πάντου που πρόσφερε για πολλές δεκαετίες στον αθλητισμό της Κεντρικής Μακεδονίας και έφυγε χτυπημένος από covid-19. Οι αγώνες ξεκινούν με το μήκος γυναικών όπου θα είναι και η νικήτρια του Πανελληνίου Έφη Κολοκυθά (και αθλήτρια του Μάκη Πάντου, γιου του Γιώργου), η Βασιλική Χαιτίδου κ.α.
-> Πρόγραμμα/πληροφορίες

Το Σάββατο ήταν να γίνουν τα “10α Παπαναστάσεια“, όμως η Διοίκηση του Πανελληνίου ΓΣ αποφάσισε την αναβολή τους “λόγω των υγειονομικών συνθηκών που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του Covid. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές.”
-> πληροφορίες

Την Κυριακή θα διεξαχθούν στο Λουτράκι τα “37α Θώδεια“, ένας αγώνας πουυ προσελκύρι πολλούς μικρούς και μεγάλους αθλητές και φέτος θα γίνει στη μνήμη του πρώην προέδρου και γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας, Βασίλη Σεβαστή.
-> Πρόγραμμα/πληροφορίες

Τη Δευτέρα στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” στη Φιλοθέη, είναι το διεθνές meeting Γυναικών “Filothei Women Gala“, το υψηλότερα αξιολογημένο meeting μας (silver του Continental Tour) με επί κοντώ, μήκος, ύψος και 100μ.
-> Πρόγραμμα/πληροφορίες
(θα υπάρξει εκτενέστερο άρθρο προσεχώς)

Προηγούμενο άρθροNCAA: Δυναμική παρουσία με ατομικά οι σφυροβόλοι μας – 3ος ο Ζάλτος
Επόμενο άρθροΠαγκύπριο πρωτάθλημα Α/Γ (Λεμεσός) 9-10.6.2021

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here