Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2016 υπογράφηκε τελικά η παράταση χρήσης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Eθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Έτσι, εάν δεν υπάρξει κάποια νέα παράταση, λίγο καιρό μετά το τέλος των Ολυμπιακών και Παρολυμπιακών Αγώνων ο στιβος χάνει το βασικό του αθλητικό κέντρο (πέραν των Ολυμπιακών Σταδίων) και προπονητήριο, που αντικατέστησε μερικώς το -μεγάλο κενό από το- Σταδίο Καραισκάκη το 2003. Άγνωστο παραμένει ακόμα αν, που και πότε θα υπάρξει κάτι αντάξιο….

Η σχετικη ανακοίνωση όπως δημοσιεύθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι η ακόλουθη:

“ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΑΚΝ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ
Ύστερα από πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Επιτροπής Διοίκησης του Eθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά υπογράφηκε με την Ελληνικό Α.Ε συμφωνητικό με το οποίο παρατείνεται η παραχώρηση και λειτουργία των εγκαταστάσεων έως και τις 31.10.2016.
Με την παράταση λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών και άλλων χώρων εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη προετοιμασία των Εθνικών Ομάδων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 και η χρήση του χώρου του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά από τους πολίτες για αθλητικούς, ψυχαγωγικούς και πολιτιστικούς σκοπούς.”

Προηγούμενο άρθροΜε παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων άρχισε ο Bukowiecki
Επόμενο άρθροΛάβετε θέσεις και καλή σεζόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ