Αγωνιστική δράση σε όλη την Ελλάδα το Σ/Κ, και πέρα από το meeting “Παπαναστάσεια“, το Σάββατο με αγωνίσματα μικρότερων κατηγοριών και την Κυριακη το απόγευμα με τα αγωνίσματα Α/Γ
->
Πρόγραμμα / συμμετοχές

Ξεχωρίζει η παρουσία του Κώστα Φιλιππίδη που θα τιμήσει και πάλι τη διοργάνωση και το σύλλογο του, ενώ στο επικοντώ θα είναι και οι Νταμοτσίδης, Χατζίου και στις γυναίκες η Πόλακ.
Στη σφαίρα η Ευαγγελία Σοφάνη και ο έφηβος Χατζημιχαήλ, στπ δισκο η κορασίδα Αλεξίου, στη σφύρα ο Κωστογλίδης και ο Σταθελάκος (Κύπρος) ενώ θα είναι και ο βετεράνος Μαγγανάς, στο ύψος εφήβων ο Αντώνης Μέρλος που πριν λίγες μέρες απείλησε το πανελλήνιο ρεκόρ των 2,21μ., στα στηπλ που είναι το τελευταίο αγώνισμα ο Μίνο και οι Μενής, Μαλτέζος, Βλαχάκης.

Οι αγώνες γίνονται στη μνήμη του επιφανούς αθλητικού παράγοντα Κώστα Παπαναστασίου ο οποίος διετέλεσε Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος του Π.Γ.Σ.
Ήταν ο εμπνευστής και θεμελιωτής του αθλητικού νόμου 75/75 και αυτός που θέσπισε τα κίνητρα για την άνευ εξετάσεων εισαγωγή πρωταθλητών στα ΑΕΙ. Στη διάρκεια της θητείας του στη ΓΓΑ θεμελιώθηκαν και άρχισαν να κατασκευάζονται το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και το Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας». υπήρξε αθλητής του μήκους στον Παναθηναϊκό ΑΟ. Σε νεαρή ηλικία μάλιστα έγινε γεν. αρχηγός του συλλόγου. Η διαμάχη του όμως με τον τότε πρόεδρο του ΠΑΟ Απόστολο Νικολαίδη τον έφερε στην Κυψέλη, στον Πανελλήνιο ΓΣ, τον οποίο υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του, στις 9 Απριλίου 2002 μετά απο μάχη με την επάρατη νόσο.

Το Σάββατο το απόγευμα γίνονται στη Χαλκίδα τα “Βραιμάκεια” με πολλά αγωνίσματα μικρών κατηγοριών αλλά και Α/Γ.
Στα 400μ. εμπόδια η Κατερίνα Δαλάκα που ανήκει πλέον στον διοργανωτή σύλλογο της Νεάπολης Χαλκίδας και η Έφη Θεοδώρου, αλλά και ο έφηβος Δρίτσας, στο επικοντώ η Στέλλα Λεδάκη και οι μικρές Αδαμοπούλου και Κασσωτάκη (για τις κορασίδες ο αγώνας είναι και κριτήριο επίτευξης ορίων) όπως και η Κύπρια Αριστοτέλους, στη δισκοβολία που είναι κριτήριο για Ε/Ν οι Θανάσης και Αλεξίου, στα στηπλ (επίσης αγώνισμα-κριτήριο) ο Αν.Παπούλιας και η Μανιαδάκη, στα 800μ. οι Λευκοπούλου και Λίβα και ο Βασιλάκης είναι μεταξύ των συμμετοχών.
-> Πρόγραμμα / συμμετοχές

Το Σάββατο γίνονται ακόμη τα “Ελευθέρια” στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη τα Ζ’ Χειμωνίδεια με μικρές ηλικίες, την Κυριακή οι αγώνες “Ν.Κοτσίδης” στη Θεσσαλονίκη, τα “Κραχτίδεια” στη Δράμα και τα “Γιτάνεια” στην Ηγουμενίτσα.

Προηγούμενο άρθροΚαλές συμμετοχές στα Βενιζέλεια, με Τσάκωνα, Μπελιμπασάκη, Αλεξούλη -και Torneus
Επόμενο άρθροΤο Πανελλήνιο συνθέτων το Σ/Κ στις Σέρρες – με Υφαντίδου και το νέο αίμα του 7θλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ