Το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (με συμμετοχή και ΓΕΕΦ Κύπρου) διεξήχθη εχθές και σήμερα στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Η διοργάνωση ήταν επιτυχής με φιλότιμη προσπάθεια απο το ΑΣΑΕΔ και τους υπευθύνους των σωμάτων, και παρουσία πολλών υψηλόβαθμων. Το σώμα της Πυροσβεστικής λόγω της δύσκολης χρονικά περιόδου -αφού η αντιπυρική δράση είναι στο ζενίθ- δεν μπόρεσε να έχει οργανωμένη αγωνιστική παρουσία.
Αγωνιστικά ξεχώρισε η Ανδριάνα Φέρρα που στα 400μ τη 2η ημέρα έτρεξε σε 55″46 (περνώντας τα 200μ σε 25″3) και πέτυχε την 3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στο αγώνισμα φέτος. Την 1η ημέρα στα 100μ έτρεξε σε 12″07 με περίπου 1,5μ κόντρα άνεμο.
Ο Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος εκφώνησε και τον όρκο του Αθλητή, έτρεξε για την ομάδα της Αεροπορίας, και κέρδισε εύκολα τα 400μ σε 48″06
Νικήτρια ομάδα στα αγωνίσματα των ανδρών ανεδείχθη η αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με 227 βαθμούς, και στα αγωνίσματα των γυναικών η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με 66 βαθμούς.
Ο Διευθυντής ΑΣΑΕΔ Υποπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Αθανασίου, συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες καθώς επίσης και την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) για την άριστη οργάνωση των αγώνων.
Ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφανίδης και ο Αντιστράτηγος Σαμπάτης Ξιφαράς Υπαρχηγός Επιτελείου ΓΕΕΘΑ ήταν μεταξύ των στρατιωτικών που έδωσαν το παρών.

Όλα τα αποτελέσματα: http://www.stivoz.gr/?p=16869

Σχολιασμός: http://www.stivoz.com/forum/showthread.php?4226

Προηγούμενο άρθροΒαλκανικό Π/Κ – 5 νίκες για την Ελλάδα
Επόμενο άρθρο8εθνής Μεσογειακή συνάντηση Ε/Ν στην Τυνησία – 5η η Ελλάδα, με 3 χρυσές νεάνιδες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ