Από τη μία το παγκόσμιο κλειστού αναβλήθηκε (δείτε->εδώ) και θα αλλάξουν αρκετά στον προγραμματισμό των κορυφαίων αθλητών, από την άλλη όμως καθώς μπαίνει ο Φεβρουάριος η δράση στον κλειστό στίβο εντείνεται πια στο εξωτερικό -ιδίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο (καθώς και εγχώρια, δείτε->εδώ)

-> ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό

Την Παρασκευή – στη Γερμανία

Η σειρά World Indoor Tour έρχεται Ευρώπη, μετά την υποτονική μάλλον διοργάνωση στη Βοστώνη, με τον 2ο αγώνα της σειράς να γίνεται την Παρασκευή 31/1 στην Καρλσρούη. Εκεί θα είναι και ο Κώστας Φιλιππίδης με φόρα από τα 5,70μ. στο Cottbus, με τους Kendricks και Lavillenie μαζί. Στο ύψος το ουκρανικό δίδυμο Mahuchikh – Levchenko, στο μήκος η Mihambo που θα κάνει και 60μ., στα 400μ. η Sprunger, στα 1500μ. η Chepkoech ξεχωρίζουν.

Στο Bochum θα κάνει πρεμιέρα ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος όπου θα αγωνιστεί και ο Montler. Επιστρέφει αγωνιστικά η Dutkiewicz, στα 60μ. εμπ.

Το Σάββατο 1/2

Το Σάββατο στη Βιέννη και πάλι θα τρέξουν οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου. Στα 60μ. η Αλάνα Μπερν, στα 800μ. ο Χρήστος Κοτίτσας αλλά και ο Άλντο Κεραμάς, θα κάνουν τον πρώτο τους αγώνα φέτος – ενώ στο Apeldoorn θα κάνει 800αρι η Έλλη Δεληγιάννη.
Ομοίως και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου με 800μ. στο Λουξεμβούργο, όπου στη σφαιροβολία θα είναι οι Οδυσσέας Μουζενίδης και Τάσος Λατιφλάρι, μετά τον αγώνα τους στην Κωνσταντινούπολη.
Στο Mondeville στο επίκοντώ θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος και ο Κύπριος πρωταθλητής Νικανδρος Στυλιανού.

Την Κυριακή 2/2

Την Κυριακή, στο Παρίσι θα αγωνιστεί στο επί κοντώ η Ελένη Πόλακ με υψηλούς στόχους μετά την εμφάνισή της στην πρώτη ημερίδα του Αγ.Κοσμά, με τις Newman, Bradshaw, Bengtsson μεταξύ άλλων στο αγώνισμα.
Στο Erfurt θα κάνει πρεμιέρα η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα εμπόδια.

Προηγούμενο άρθροFlash Newz 2020 Ιανουάριος
Επόμενο άρθροΗμερίδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα την 1/2 – Αλλαγές στο πρόγραμμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ