Κατόπιν συναντησης της ομοσπονδίας με τους σωματειακούς και ομοσπονδιακούς προπονητές που χρησιμοποιούν το κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ τους έγινε γνωστό πως θα μπορούν και πάλι να κάνουν χρήση του χώρου.

Στο κλειστό θα μπορούν να μπαίνουν και αθλητές των σωματείων, που έχουν βρεθεί στη 12άδα των περσινών Πρωταθλημάτων τηρώντας πιστά το πρόγραμμα, προκειμένου να μην εμποδίζεται η προετοιμασία των αθλητών της εθνικής ομάδας.
Παράλληλα τα σωματεία έχουν το δικαίωμα να υποδείξουν από 5 επιπλέον ταλαντούχους αθλητές τους, οι οποίοι θα κάνουν χρήση του χώρου.
Ολες οι πλευρές συμφώνησαν πως πρέπει να τηρηθεί πιστά το πρόγραμμα λειτουργίας του σταδίου και να μην μπαίνει κανείς σε αυτό -πλην των αθλητών της εθνικής ομάδας- τις ώρες 17.00-19.00.

Ως προς τις απαραίτητες εργασίες, όπως είχε γίνει γνωστό (δείτε -> εδώ) ο εργολάβος ενημέρωσε την ομοσπονδία πως το στάδιο μπορεί να λειτουργεί κανονικά κατά την διάρκεια των εργασιών στεγανοποίησης. Επιπλέον οι εσωτερικές εργασίες στο χώρο, θα γίνουν όταν θα κρίνει η ομοσπονδία πως το στάδιο μπορεί να μείνει κλειστό.

Η ομοσπονδία εκφράζει την ικανοποίηση της για τη συνεργασία που υπάρχει τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, όσο και με την Γενική Γραμματεία μέσα από την οποία έχει επιτευχθεί η ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, αλλά και η έναρξη των εργασιών στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Την Πέμπτη θα γίνει συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για το κλειστό της Παιανίας, προκειμένου να αναζητηθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Προηγούμενο άρθροΤο αδιαχώρητο στον Άγιο Κοσμά (+photoz)
Επόμενο άρθροΜέχρι και Τόκυο βλέπει ο Bolt – Το timing της αποχώρησης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευτυχώς -κάλλιο αργά…- οι εργασίες ανατέθηκαν σε εργολάβο, που ήταν και απόλυτα συνεννοήσιμος με το ΣΕΓΑΣ, καταλαβαίνοντας ότι δεν πρέπει να γίνει το κλειστό του ΟΑΚΑ εργοτάξιο για να γίνει η στεγανοποίηση. Έτσι, οι προπονήσεις θα συνεχίζονται κανονικά και είναι στο χέρι προπονητών και αθλητών να τηρήσουν όσα έχουν συμφωνηθεί… Για το καλό όλων και του αθλήματος.
    Βρίσκω την ευκαιρία να επισημάνω (επειδή κάποιοι έχουν απορίες…) ότι για όλα τα θέματα του στίβου και ειδικά των εγκαταστάσεων η διοίκηση της Ομοσπονδίας έκανε από τον πρώτο μήνα της θητείας της και προς κάθε αρμόδιο όλες τις αναγκαίες κινήσεις. Με στοιχεία και τεκμηρίωση για τα πάντα! πίεσε, παρακάλεσε, πρόσπάθησε, υπέδειξε λύσεις προς κάθε κατεύθυνση… Με γνώση των θεμάτων και επίγνωση των συνθηκών… Αλλά δεν μπορούσε να πετύχει τα πάντα, γιατί δεν είναι ούτε ιδιοκτήτρια ούτε διαχειρίστρια των αθλητικών υποδομών της χώρας! Ας μην πιστεύουν λοιπόν κάποιοι ότι γίνονται κινήσεις καθυστερημένα ή για τα …μάτια του κόσμου και τις εντυπώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ